whatsapp

Esnafa elektrikte indirim protokolü

SİVİL TOPLUM 29.01.2020 - 17:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnafa elektrikte indirim protokolü

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve MEPAŞ arasında imzalanan protokolle,   üyelerine işyerlerinde kullanılan elektrik ücretlerinde indirim yapılacak. Oda Başkanı İbrahim Aypar; Odamız ve MEPAŞ ( Meram Elektrik Perakende Satış AŞ.) ile yaptığımız sözleşme ile 01.03.2020 –28.02.2021 tarihleri arasında iş yerlerinde kullanılan elektrik faturaları üzerinde bir yıl süreyle indirim yapılmasını sağlamış olduk. Ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşanan camiamızda, sürekli artan elektrik ücretlerini biraz olsun azaltabilmek adına üyelerimiz için, bu sözleşmeyi yapmayı uygun gördük. Artan masrafların yanında çok olmasa da özellikle yüksek miktarlarda elektrik kullanan üyelerimize fayda sağlayacağını umuyoruz. Sözleşme, belirtildiği üzere bir yıllık olup, Arzu eden aboneliği kendisine ait üyelerimizin MEPAŞ Seydişehir İşletme Şefliğine kimliği ile giderek indirimden yararlanmak için müracaatta bulunabilecekler. 05 Şubat 2020 tarihine kadar müracaat edenler, 01 Mart 2020 tarihinden itibaren, 28 Şubat 2020 ye kadar müracaat eden üyelerimiz ise, 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren, ‘’Aktif enerji birim fiyatı olarak, 0,47 TL /kWh sabit fiyattan bir yıl süreyle elektrik tedarik edeceklerdir’’. Sosyal, Ekonomik ve her yönden daima esnaf ve sanatkârın yanında yer alan oda yönetimimiz, üyelerimizin çıkarlarını gözetmeye devam edecektir. Talebimize olumlu yanıt vererek, Protokolün tasarlanması, hazırlanması ve tamamlanmasında emeği geçen Başta MEPAŞ sorumlu Müdürlerimiz ve ekibine, ayrıca Konya Elektrikçiler Oda Başkanımız Arif Yeşildaş bey, Yönetim Kurulu ve Personeline, oda üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.  Dedi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve MEPAŞ arasında imzalanan protokolle,   üyelerine işyerlerinde kullanılan elektrik ücretlerinde indirim yapılacak.

Oda Başkanı İbrahim Aypar; Odamız ve MEPAŞ ( Meram Elektrik Perakende Satış AŞ.) ile yaptığımız sözleşme ile 01.03.2020 –28.02.2021 tarihleri arasında iş yerlerinde kullanılan elektrik faturaları üzerinde bir yıl süreyle indirim yapılmasını sağlamış olduk.

Ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşanan camiamızda, sürekli artan elektrik ücretlerini biraz olsun azaltabilmek adına üyelerimiz için, bu sözleşmeyi yapmayı uygun gördük. Artan masrafların yanında çok olmasa da özellikle yüksek miktarlarda elektrik kullanan üyelerimize fayda sağlayacağını umuyoruz. Sözleşme, belirtildiği üzere bir yıllık olup, Arzu eden aboneliği kendisine ait üyelerimizin MEPAŞ Seydişehir İşletme Şefliğine kimliği ile giderek indirimden yararlanmak için müracaatta bulunabilecekler. 05 Şubat 2020 tarihine kadar müracaat edenler, 01 Mart 2020 tarihinden itibaren, 28 Şubat 2020 ye kadar müracaat eden üyelerimiz ise, 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren, ‘’Aktif enerji birim fiyatı olarak, 0,47 TL /kWh sabit fiyattan bir yıl süreyle elektrik tedarik edeceklerdir’’.

Sosyal, Ekonomik ve her yönden daima esnaf ve sanatkârın yanında yer alan oda yönetimimiz, üyelerimizin çıkarlarını gözetmeye devam edecektir. Talebimize olumlu yanıt vererek, Protokolün tasarlanması, hazırlanması ve tamamlanmasında emeği geçen Başta MEPAŞ sorumlu Müdürlerimiz ve ekibine, ayrıca Konya Elektrikçiler Oda Başkanımız Arif Yeşildaş bey, Yönetim Kurulu ve Personeline, oda üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.  Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.