whatsapp

Eşyalar kül oldu, bir tek Kur’an-ı kerim yanmadı

SİVİL TOPLUM 20.06.2020 - 00:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eşyalar kül oldu, bir tek Kur’an-ı kerim yanmadı

Seydişehir Alaylar 1. Mahallesinde önceki gün bir işyerinde kundaklanarak yangın çıkmıştı. Tüm eşyalar kül olurken Kur'an-ı Kerim'in tamamen yanmaması dikkat çekti. İş yeri içerisindeki tüm eşyalar yanarken, duvarda asılı bulunan Kur'an-ı Kerim'in tamamen yanmaması ise lokanta sahibi Yaşar Kuşçu ve lokanta çalışanları şaşkınlığını gizleyemediler. İş yerinde bir tek Kur’an-ı Kerim’in yanmadığını gören Kuşçu, “Tüm eşyalar kül olurken Kur'an-ı Kerimin yanmaması tesellimiz bu oldu” dedi.

Seydişehir Alaylar 1. Mahallesinde önceki gün bir işyerinde kundaklanarak yangın çıkmıştı. Tüm eşyalar kül olurken Kur'an-ı Kerim'in tamamen yanmaması dikkat çekti.

İş yeri içerisindeki tüm eşyalar yanarken, duvarda asılı bulunan Kur'an-ı Kerim'in tamamen yanmaması ise lokanta sahibi Yaşar Kuşçu ve lokanta çalışanları şaşkınlığını gizleyemediler.

İş yerinde bir tek Kur’an-ı Kerim’in yanmadığını gören Kuşçu, “Tüm eşyalar kül olurken Kur'an-ı Kerimin yanmaması tesellimiz bu oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.