whatsapp

Evde Kal Seydişehir

GÜNDEM 28.03.2020 - 16:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Evde Kal Seydişehir

Korona virüsü, dünya genelinde binlerce can alırken Türkiye’de de dün akşam itibariyle 92 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu rakamın ülke genelinde artmaması için Seydişehir Gündem haber sitesi olarak insanlık tarihinin en büyük salgınlarından birinden korunmak için ‘Evde Kal Seydişehir’ diyoruz. İnsan hayatını riske atıyorlar Salgının yayılmasının önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların dışarıya çıkmasının kısıtlanması, eğlence ile yiyecek sektörü üzerine faaliyet gösteren işletmelerin geçici süreliğine kapatılması veya paket servisine geçmesi gibi bazı tedbirler alındı. Bunun üzerine Seydişehir’in büyük bölümü evlerine kapandı. Bunun yanı sıra tüm uyarılara rağmen bazı duyarsız vatandaşlar dışarda gezmeye devam ediyor. Uzmanların uyarılarını dikkate alalım Ülkemizde 92 can alan korona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek, sevdiklerimize zarar vermemek ve ailemizin zarar görmesinin önünü geçmek için hep birlikte ‘Evde Kal Seydişehir’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

Korona virüsü, dünya genelinde binlerce can alırken Türkiye’de de dün akşam itibariyle 92 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu rakamın ülke genelinde artmaması için Seydişehir Gündem haber sitesi olarak insanlık tarihinin en büyük salgınlarından birinden korunmak için ‘Evde Kal Seydişehir’ diyoruz.

İnsan hayatını riske atıyorlar

Salgının yayılmasının önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların dışarıya çıkmasının kısıtlanması, eğlence ile yiyecek sektörü üzerine faaliyet gösteren işletmelerin geçici süreliğine kapatılması veya paket servisine geçmesi gibi bazı tedbirler alındı. Bunun üzerine Seydişehir’in büyük bölümü evlerine kapandı. Bunun yanı sıra tüm uyarılara rağmen bazı duyarsız vatandaşlar dışarda gezmeye devam ediyor.

Uzmanların uyarılarını dikkate alalım

Ülkemizde 92 can alan korona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek, sevdiklerimize zarar vermemek ve ailemizin zarar görmesinin önünü geçmek için hep birlikte ‘Evde Kal Seydişehir’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.