whatsapp

Evden çıkamayan çocuklara belediye başkanından kitap

BELEDİYE 28.04.2020 - 02:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Evden çıkamayan çocuklara belediye başkanından kitap

Konya’nın Seydişehir ilçesinde korona salgınından dolayı evden çıkamayan çocuklara Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından kitap bağışlandı.  İlçede ikamet eden 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerine sokağa çıkamadıkları için 600 adet kitabı evlere tek tek giderek takdim etti. Kitaplardan 600 öğrencinin yararlandığını belirten başkan Mehmet Tutal, evde kal çağrısına uyan öğrencilerin yanında olabilmek bir nebze mutlu edilmek için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi. Başkan Tutal;  “Korona virüs nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hem ülkemizde hem de ilçemizde en hafif ve en verimli nasıl geçirebileceğimizin çözümlerini bulmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Bizim çocuklarımızdan isteğimiz biraz daha sabredip evde kalmaları. İnşallah az bir zaman sonra kademeli olarak evlerimizden çıkacağız. Gelişmeler o yönde. Şükürler olsun ki ilçemize şu ana kadar bir vakaya rastlanmadı, ben evde kalarak kurallara uyan hemşerilerime ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde korona salgınından dolayı evden çıkamayan çocuklara Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından kitap bağışlandı. 
İlçede ikamet eden 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerine sokağa çıkamadıkları için 600 adet kitabı evlere tek tek giderek takdim etti.

Kitaplardan 600 öğrencinin yararlandığını belirten başkan Mehmet Tutal, evde kal çağrısına uyan öğrencilerin yanında olabilmek bir nebze mutlu edilmek için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Başkan Tutal;  “Korona virüs nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hem ülkemizde hem de ilçemizde en hafif ve en verimli nasıl geçirebileceğimizin çözümlerini bulmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Bizim çocuklarımızdan isteğimiz biraz daha sabredip evde kalmaları. İnşallah az bir zaman sonra kademeli olarak evlerimizden çıkacağız. Gelişmeler o yönde. Şükürler olsun ki ilçemize şu ana kadar bir vakaya rastlanmadı, ben evde kalarak kurallara uyan hemşerilerime ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.