whatsapp

Futbol turnuvası kurası çekildi

SPOR 04.04.2017 - 11:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Futbol turnuvası kurası çekildi

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası kuraları çekildi.
Başkanlık Kupası kura çekimi Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. İlk Maç 10 Nisan Pazartesi günü Saat: 17.15 'de Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Halı Sahada düzenlenecek olup, turnuvaya 25 takım ve yaklaşık 500 sporcu katılacak. Seydişehir Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Seydişehir Belediyesi bünyesinde düzenlediğimiz futbol turnuvalarımıza vatandaşlarımızın kardeşlik duygusu içerisinde katılması güzel. Amacımız Seydişehir'de yaşayan hemşerilerimizin yoğun iş temposundan uzaklaşarak, kendilerine vakit ayırıp sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri imkânlar oluşturmak. Düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma duyguları pekişiyor. Ben turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum" Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası için Fikstür Listesi 
Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası kuraları çekildi.

Başkanlık Kupası kura çekimi Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı.

İlk Maç 10 Nisan Pazartesi günü Saat: 17.15 'de

Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Halı Sahada düzenlenecek olup, turnuvaya 25 takım ve yaklaşık 500 sporcu katılacak.

Seydişehir Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Seydişehir Belediyesi bünyesinde düzenlediğimiz futbol turnuvalarımıza vatandaşlarımızın kardeşlik duygusu içerisinde katılması güzel. Amacımız Seydişehir'de yaşayan hemşerilerimizin yoğun iş temposundan uzaklaşarak, kendilerine vakit ayırıp sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri imkânlar oluşturmak. Düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma duyguları pekişiyor. Ben turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum"

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası için Fikstür Listesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.