whatsapp

G P İl Başkanı Hasan Ekici’den 10 Kasım Mesajı

SİYASET 09.11.2020 - 11:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

G P İl Başkanı Hasan Ekici’den 10 Kasım Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Mustafa Kemal Atatürk´ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti olan Cumhuriyete ve millet iradesinin tecellisine daima sahip çıkacağız." dedi. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’nin 10 Kasım açıklaması şu şekilde: "Sadece milletimizin değil, bütün dünyanın saygısını kazanmış büyük asker ve devlet adamını, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde şükranla anıyoruz. "Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz." diyen Atatürk´ün, "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti olan Cumhuriyete ve millet iradesinin tecellisine daima sahip çıkacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini geçmesini, birlik ve beraberlik içinde büyüyerek gelişmesini sağlama yolunda gecemizi gündüzümüze katacağız. Aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah ve çalışma arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum. ruhları şad olsun."

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Mustafa Kemal Atatürk´ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti olan Cumhuriyete ve millet iradesinin tecellisine daima sahip çıkacağız." dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’nin 10 Kasım açıklaması şu şekilde:

"Sadece milletimizin değil, bütün dünyanın saygısını kazanmış büyük asker ve devlet adamını, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde şükranla anıyoruz.

"Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz." diyen Atatürk´ün, "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti olan Cumhuriyete ve millet iradesinin tecellisine daima sahip çıkacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini geçmesini, birlik ve beraberlik içinde büyüyerek gelişmesini sağlama yolunda gecemizi gündüzümüze katacağız.

Aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah ve çalışma arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum. ruhları şad olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.