whatsapp

Gazetecilerden İYİ Partiye hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 13.03.2020 - 21:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazetecilerden İYİ Partiye hayırlı olsun ziyareti

Gazeteciler, İYİ Parti Seydişehir ilçe Başkanlığına seçilen Yılmaz Dönderici’ye ve yönetime ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Geçen haftaki kongrede ilçe başkanlığına yeniden seçilen Yılmaz Dönderici’ye görevinde başarılar dileyen gazeteciler, kentin gelişimi için kendilerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dönderici, İYİ Partinin misyonu, vizyonu, amaçları ve hedeflerinden bahsetti. Ziyareti, Seydişehir Postası gazete sahibi Zeki Erman, Seydişehir Gündem haber sitesi yayın yönetmeni Enver Haykır, Merhaba gazetesi temsilcisi Abdullah Leblebici gerçekleştirdi.

Gazeteciler, İYİ Parti Seydişehir ilçe Başkanlığına seçilen Yılmaz Dönderici’ye ve yönetime ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Geçen haftaki kongrede ilçe başkanlığına yeniden seçilen Yılmaz Dönderici’ye görevinde başarılar dileyen gazeteciler, kentin gelişimi için kendilerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dönderici, İYİ Partinin

misyonu, vizyonu, amaçları ve hedeflerinden bahsetti.

Ziyareti, Seydişehir Postası gazete sahibi Zeki Erman, Seydişehir Gündem haber sitesi yayın yönetmeni Enver Haykır, Merhaba gazetesi temsilcisi Abdullah Leblebici gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.