whatsapp

Gaziler gününü kutluyoruz

GÜNDEM 19.09.2019 - 00:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gaziler gününü kutluyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal ve Gazi unvanı verilişinin yıldönümünü  ve Gaziler Günü'nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük mührü ve teminatı olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale'de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, canları pahasına mücadele verip, o yüce makama ulaşan şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan birer abideleridir. Anıyoruz. Seydişehir Gündem

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal ve Gazi unvanı verilişinin yıldönümünü  ve Gaziler Günü'nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyoruz.
Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük mührü ve teminatı olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale'de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, canları pahasına mücadele verip, o yüce makama ulaşan şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan birer abideleridir. Anıyoruz.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.