whatsapp

Gelecek partisi gazileri ziyaret etti

SİYASET 25.09.2020 - 15:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek partisi gazileri ziyaret etti

Gaziler Günü nedeni ile Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gürhan Demir ve Resul Sağlam ile Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Solak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesini ziyaret etti. Dernek başkanı Süleyman Ege, dernek tarihçesi ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparken, şehitlik ve gazilik mertebelerinin, hiçbir değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunun altını çizdi. Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürhan Demir; "Ülkemiz için varlıklarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimiz ile birlikte aileleri de bizlerin kırmızıçizgisidir. Onların varlığı bizim gurur kaynağımızdır. Ülkemizin bekası için hayatlarını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan Gazi ve Şehitlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi. Ziyaret anısına sunulan hediyelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret tamamlandı.

Gaziler Günü nedeni ile Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gürhan Demir ve Resul Sağlam ile Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Solak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesini ziyaret etti.

Dernek başkanı Süleyman Ege, dernek tarihçesi ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparken, şehitlik ve gazilik mertebelerinin, hiçbir değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunun altını çizdi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürhan Demir; "Ülkemiz için varlıklarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimiz ile birlikte aileleri de bizlerin kırmızıçizgisidir. Onların varlığı bizim gurur kaynağımızdır. Ülkemizin bekası için hayatlarını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan Gazi ve Şehitlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Ziyaret anısına sunulan hediyelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.