whatsapp

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir’e geliyor

SİYASET 27.01.2021 - 14:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir’e geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir, Beyşehir, Çumra ve Yalıhüyük İlçe Teşkilat açılışlarını yapmak üzere Konya’ya geliyor. 28 Ocak Perşembe günü saat 12:00’de Beyşehir, saat 15:00’te Seydişehir ve saat 17:45’te Yalıhüyük İlçe Teşkilatlarının açılışına katılacak olan Davutoğlu, 29 Ocak Cuma günü de saat 11:00’de Çumra İlçe Teşkilatını açarak Karaman’a geçecek ve 14:30’da Karaman İl Teşkilatının açılışını yapacak. Açılış programı ile ilgili bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya merkez ve ilçelerde gördükleri ilgi karşısında heyecanlarının arttığını belirterek “Genel Başkanımızı daha önce de olduğu gibi büyük bir coşku ile karşılayarak ağırlayacağız. Tüm hemşerilerimizi açılış programlarımıza bekliyoruz” dedi. Atanmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçtiğini hatırlatan Ekici, geçen sürede ilçe teşkilatlanmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek pandemi sürecine rağmen önemli mesafe kastettiklerinin altını çizdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir, Beyşehir, Çumra ve Yalıhüyük İlçe Teşkilat açılışlarını yapmak üzere Konya’ya geliyor.

28 Ocak Perşembe günü saat 12:00’de Beyşehir, saat 15:00’te Seydişehir ve saat 17:45’te Yalıhüyük İlçe Teşkilatlarının açılışına katılacak olan Davutoğlu, 29 Ocak Cuma günü de saat 11:00’de Çumra İlçe Teşkilatını açarak Karaman’a geçecek ve 14:30’da Karaman İl Teşkilatının açılışını yapacak.

Açılış programı ile ilgili bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya merkez ve ilçelerde gördükleri ilgi karşısında heyecanlarının arttığını belirterek “Genel Başkanımızı daha önce de olduğu gibi büyük bir coşku ile karşılayarak ağırlayacağız. Tüm hemşerilerimizi açılış programlarımıza bekliyoruz” dedi.

Atanmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçtiğini hatırlatan Ekici, geçen sürede ilçe teşkilatlanmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek pandemi sürecine rağmen önemli mesafe kastettiklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.