whatsapp

Gelecek partisi kadın kolları, sokak hayvanlarını unutmadı

SİYASET 03.01.2021 - 14:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek partisi kadın kolları, sokak hayvanlarını unutmadı

Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Gelecek Partisi Konya kadın kolları başkanlığı, sokak hayvanlarını unutmadı. Kadın kolları il başkanı Çiğdem Türker, parti yönetimi üyeleri, sokaklardaki ve barınaklarda bulunan hayvanlara yiyecek ve su bıraktı. İl Başkanı Çiğdem Türker, Havaların soğuması ve Korona virüs salgını nedeniyle yem bulmakta zorluk çeken sokak hayvanların mağduriyet yaşamaması için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sokak hayvanlarına yem ve su bıraktıklarını söyledi. Başkan Türker, yaptığı açıklamada, parti olarak her alanda çalışma sergilemeye devam edeceklerini dile getirdi. Türker, “Kediler, köpekler sokağımızın, mahallemizin sıcaklığı, çocuklarımızın en candan arkadaşlarıdır. Bu dostlarımızı gözlerimiz arar, göremeyince merak ederiz. Onlara kötü davranılmasına asla dayanamayız. Onların bize, bizim de onların sıcaklığına ihtiyacımız var. Havaların soğuduğu, şartların zorlaştığı bu mevsimde dostlarımızı unutamazdık. Sokak hayvanlarına hep birlikte sahip çıkalım. Yunus Emre’nin dediği gibi bizim kültürümüzde, ‘Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’ anlayışı vardır” dedi.

Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Gelecek Partisi Konya kadın kolları başkanlığı, sokak hayvanlarını unutmadı.

Kadın kolları il başkanı Çiğdem Türker, parti yönetimi üyeleri, sokaklardaki ve barınaklarda bulunan hayvanlara yiyecek ve su bıraktı.

İl Başkanı Çiğdem Türker, Havaların soğuması ve Korona virüs salgını nedeniyle yem bulmakta zorluk çeken sokak hayvanların mağduriyet yaşamaması için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sokak hayvanlarına yem ve su bıraktıklarını söyledi.

Başkan Türker, yaptığı açıklamada, parti olarak her alanda çalışma sergilemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Türker, “Kediler, köpekler sokağımızın, mahallemizin sıcaklığı, çocuklarımızın en candan arkadaşlarıdır. Bu dostlarımızı gözlerimiz arar, göremeyince merak ederiz. Onlara kötü davranılmasına asla dayanamayız. Onların bize, bizim de onların sıcaklığına ihtiyacımız var. Havaların soğuduğu, şartların zorlaştığı bu mevsimde dostlarımızı unutamazdık. Sokak hayvanlarına hep birlikte sahip çıkalım. Yunus Emre’nin dediği gibi bizim kültürümüzde, ‘Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’ anlayışı vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.