whatsapp

Gelecek partisi Konya teşkilatından Seydişehir ziyareti

SİYASET 24.07.2020 - 15:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek partisi Konya teşkilatından Seydişehir ziyareti

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe gezilerine devam ediyor. Pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarına ara vermediklerini söyleyen Ekici, Seydişehir ziyaretinde basın mensuplarıyla da tek tek görüştü. Partisinin programını ve örgütlenme çalışmalarını anlattı. Konya’da 17 İlçede teşkilat kurduklarını anlatan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, ‘’Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek Partisi, ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluğunu ve yükümlüğünü üzerine almıştır. Takdir edersiniz ki yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım.” Dedi. Gelecek Partisinin olası hazır olduklarını belirten Başkan Ekici, ‘’Ağustos ayında il kongresi, Eylül ayında da genel merkez kongremizi yapacağız. Genel Başkanımız Davutoğlu başkanlığında İktidara talip bir partiyiz. Mevcut siyasi iktidarında hayıtın her alanında ciddi yozlaşmalar oldu. Hukuk devleti ve adalet yerlerde sürünüyor. Çoklu Baro düzenlemesiyle yargı bağımsızlığı ve tarafsızlık ilkesi zafiyete uğratacaktır. Ülke ve millet çıkmaz sokaklara sürüklenmektedir. Ekonomi ve işsizlik yüksek boyuttadır. İktidar ise Tüik verileriyle vatandaşlarıyla adeta dalga geçmektedir.’’ Diye konuştu. Seydişehir’de teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını belirten Ekici, ‘’ Görüşmelerimiz devam ediyor. Temel siyasetimiz insan onurunu korumak ve yüceltmektir. Adil ve müreffeh bir Türkiye idealleri için her tarafta teşkilatlanıyoruz’’ dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe gezilerine devam ediyor.

Pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarına ara vermediklerini söyleyen Ekici, Seydişehir ziyaretinde basın mensuplarıyla da tek tek görüştü. Partisinin programını ve örgütlenme çalışmalarını anlattı.

Konya’da 17 İlçede teşkilat kurduklarını anlatan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, ‘’Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek Partisi, ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluğunu ve yükümlüğünü üzerine almıştır. Takdir edersiniz ki yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım.” Dedi.

Gelecek Partisinin olası hazır olduklarını belirten Başkan Ekici, ‘’Ağustos ayında il kongresi, Eylül ayında da genel merkez kongremizi yapacağız. Genel Başkanımız Davutoğlu başkanlığında İktidara talip bir partiyiz. Mevcut siyasi iktidarında hayıtın her alanında ciddi yozlaşmalar oldu. Hukuk devleti ve adalet yerlerde sürünüyor. Çoklu Baro düzenlemesiyle yargı bağımsızlığı ve tarafsızlık ilkesi zafiyete uğratacaktır. Ülke ve millet çıkmaz sokaklara sürüklenmektedir. Ekonomi ve işsizlik yüksek boyuttadır. İktidar ise Tüik verileriyle vatandaşlarıyla adeta dalga geçmektedir.’’ Diye konuştu.

Seydişehir’de teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını belirten Ekici, ‘’ Görüşmelerimiz devam ediyor. Temel siyasetimiz insan onurunu korumak ve yüceltmektir. Adil ve müreffeh bir Türkiye idealleri için her tarafta teşkilatlanıyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.