whatsapp

Geleneksel mahalle iftarları

BELEDİYE 05.06.2018 - 10:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Geleneksel mahalle iftarları

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları Gökhüyük Mahallesinde düzenledi.
Zengin fakir ayrımı yapmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayının birleştirici ve bütünleştirici yönüyle iftar programlarında mutluluk yaşadıklarını söyledi. İftar sofralarında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Tutal, "Maalesef komşularımıza baktığım zaman Müslüman müslümanı öldürüyor.  Barıştan nasiplerini alamıyorlar. Onun için ülkemizde barışa önem vermeye devam edeceğiz. Çünkü bu dünyada paylaşılmayacak hiçbir şey yoktur. Bizler mübarek ayın bereketi ve kardeşliğini hep birlikte yaşamanın fırsatını buluyoruz.  İnşallah bundan sonrada güzel günlerde buluşalım.’’dedi. İftara AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.
Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları Gökhüyük Mahallesinde düzenledi.

Zengin fakir ayrımı yapmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayının birleştirici ve bütünleştirici yönüyle iftar programlarında mutluluk yaşadıklarını söyledi.

İftar sofralarında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Tutal, "Maalesef komşularımıza baktığım zaman Müslüman müslümanı öldürüyor.  Barıştan nasiplerini alamıyorlar. Onun için ülkemizde barışa önem vermeye devam edeceğiz. Çünkü bu dünyada paylaşılmayacak hiçbir şey yoktur. Bizler mübarek ayın bereketi ve kardeşliğini hep birlikte yaşamanın fırsatını buluyoruz.  İnşallah bundan sonrada güzel günlerde buluşalım.’’dedi.

İftara AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.