whatsapp

Genç Kızılay gönüllüleri belgelerini aldı

SİVİL TOPLUM 18.07.2020 - 01:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Genç Kızılay gönüllüleri belgelerini aldı

Görüntülü haber..
Seydişehir Türk Kızılay Şube Başkanlığı tarafından, üniversite topluluklarından oluşan gönüllü gençlerin kurumun faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı sertifika verildi. Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, muhtaç ve korunmasız insanlara, afet ve olağanüstü durumlarda yardım etmek, ilk yardım ve kan bağışı konusunda insanlara yardımcı olan genç Kızılay üniversite gönüllülerini onurlandırdıklarını söyledi. Gönüllü çalışmanın önemine değinen Balcı, ‘’ Böyle duyarlı gençleri aramızda görmek onur verici. Okullarından, özel hayatlarından ayırdıkları zamanla gönüllülük esasına dayalı olarak, faydalı etkinliklere imza atan gençlerimizi gönülden kutluyorum. Şu anda 18 gencimize sertifika vererek onurlandırdık.  Bir gün bu koltuklarda oturup bu hareketin seyri seferinden sizler sorumlu olacaksınız. Onun için gençler Türk Kızılayı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmalısınız. Sizler Kızılay mensubu olmanın büyük sorumluluklarını taşıdıklarınızı bilmelisiniz. Sizleri tebrik ediyorum’’ dedi." dedi.
Görüntülü haber..

Seydişehir Türk Kızılay Şube Başkanlığı tarafından, üniversite topluluklarından oluşan gönüllü gençlerin kurumun faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı sertifika verildi.

Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, muhtaç ve korunmasız insanlara, afet ve olağanüstü durumlarda yardım etmek, ilk yardım ve kan bağışı konusunda insanlara yardımcı olan genç Kızılay üniversite gönüllülerini onurlandırdıklarını söyledi.

Gönüllü çalışmanın önemine değinen Balcı, ‘’ Böyle duyarlı gençleri aramızda görmek onur verici. Okullarından, özel hayatlarından ayırdıkları zamanla gönüllülük esasına dayalı olarak, faydalı etkinliklere imza atan gençlerimizi gönülden kutluyorum. Şu anda 18 gencimize sertifika vererek onurlandırdık. 

Bir gün bu koltuklarda oturup bu hareketin seyri seferinden sizler sorumlu olacaksınız. Onun için gençler Türk Kızılayı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmalısınız. Sizler Kızılay mensubu olmanın büyük sorumluluklarını taşıdıklarınızı bilmelisiniz. Sizleri tebrik ediyorum’’ dedi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.