whatsapp

Gençlik merkezi yapılıyor

SİYASET 25.06.2016 - 15:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençlik merkezi yapılıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, daha önce ihalesi ve yer teslimi yapılan Gençlik ve spor Bakanlığına bağlı çok amaçlı Gençlik Merkezinin inşaat çalışmalarına başlandığı bildirildi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Alaylar 2 mahallesi Gazi ilkokulu yanındaki 5 bin M2 alanda başlayan inşaat çalışmalarıyla birlikte 2 Milyon 730 bin liraya mal olacak çok amaçlı gençlik merkezini  450 günde tamamlanmasının planlandığını söyledi. Verilen sözleri tek tek yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını belirten Konurer,‘’ Gençlik merkezi Seydişehir’de büyük bir boşluğu dolduracak. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Ak Parti laf değil iş ve hizmet üreten bir partidir.  Bu vesile ile emeği geçen tüm büyüklerimizden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde, daha önce ihalesi ve yer teslimi yapılan Gençlik ve spor Bakanlığına bağlı çok amaçlı Gençlik Merkezinin inşaat çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Alaylar 2 mahallesi Gazi ilkokulu yanındaki 5 bin M2 alanda başlayan inşaat çalışmalarıyla birlikte 2 Milyon 730 bin liraya mal olacak çok amaçlı gençlik merkezini  450 günde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Verilen sözleri tek tek yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını belirten Konurer,‘’ Gençlik merkezi Seydişehir’de büyük bir boşluğu dolduracak. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Ak Parti laf değil iş ve hizmet üreten bir partidir.  Bu vesile ile emeği geçen tüm büyüklerimizden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.