whatsapp

Gıda yüklü çekici şehrin en işlek kavşağında devrildi

ASAYİŞ 28.01.2021 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gıda yüklü çekici şehrin en işlek kavşağında devrildi

Konya’nın Seydişehir ilçe Merkezinde gıda yüklü çekici Şehrin en işlek kavşağında devrildi. Alınan bilğiye göre Hüseyin Arslan İdaresindeki 27BBD65 plakalı gıda Melası Dolu Tanker çekici yolun buzlu ve kaygan olmasından dolayı Seyyid Harun kavşağında kontrolden çıkarak aracın tanker kısmı devrildi. Yolun boş olması olası bir faciayı önledi. Kazada şans eseri yaralanan olmaz iken yol trafiğe bir süre kapandı. Bölgede Güvenlik tedbirleri alan trafik ekipleri sürücüleri gizli buzlanmaya karşı dikkatli olunması noktasında uyarılıyor.

Konya’nın Seydişehir ilçe Merkezinde gıda yüklü çekici Şehrin en işlek kavşağında devrildi.

Alınan bilğiye göre Hüseyin Arslan İdaresindeki 27BBD65 plakalı gıda Melası Dolu Tanker çekici yolun buzlu ve kaygan olmasından dolayı Seyyid Harun kavşağında kontrolden çıkarak aracın tanker kısmı devrildi. Yolun boş olması olası bir faciayı önledi.

Kazada şans eseri yaralanan olmaz iken yol trafiğe bir süre kapandı. Bölgede Güvenlik tedbirleri alan trafik ekipleri sürücüleri gizli buzlanmaya karşı dikkatli olunması noktasında uyarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.