whatsapp

Gittiğimiz yolda bıraktıklarımız çocukların olacak

ANALİZ 07.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gittiğimiz yolda bıraktıklarımız çocukların olacak

Nihayet bir seçim sürecine girdik. Demokratik ve laik değerlerin korunması, barış ve huzurun gelmesi ülkemiz için çok önemlidir. Bu nedenle bundan sonraki süreç rasyonel ve akılcı davranışlar ile yaşanabilir, gelişen bir Türkiye'yi mümkün kılınabilir. Ülke ve halkın geleceği ile ilgili konuları özenle ele almamız ve dikkatli bir şekilde tartışmamız, huzur ve barış sağlayıcı unsurlar olacaktır. Konumuz ve görevimiz ne olursa olsun insana dair değerlerin korunması adına, büyük-küçük, kadın-erkek demeden yurttaşlık samimiyeti içinde sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Yüzdeler dengesi kurmadan bütün insanlara aynı pencereden bakmak demokratik, laik cumhuriyetin güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Ülkemiz için, en büyük değerlerimiz, büyük önder Atatürk'ün ve Türk Ulusunun kurmuş olduğu Cumhuriyetin temel ilkeleridir. Şüphesiz yasakçı anlayışların toplumların huzur ve başarı açısından, yarardan çok zarar getirdiği açıktır. Kişisel ve toplumsal özgürlüklerin kullanılmasında başka bireylere ve sizden farklı düşünenlere karşı saygı en önemli kural olmalıdır. Toplumların dinamizmi, bir ölçüde özgürlüklerin doğru kullanılmasından geçmektedir.  Gelinen noktalar geri dönüşümü düşünülen yollar olmamalı. Gittiğimiz yolda bıraktıklarımız çocuklarımızın olacaktır bunu unutmayalım.                         

Nihayet bir seçim sürecine girdik. Demokratik ve laik değerlerin korunması, barış ve huzurun gelmesi ülkemiz için çok önemlidir. Bu nedenle bundan sonraki süreç rasyonel ve akılcı davranışlar ile yaşanabilir, gelişen bir Türkiye'yi mümkün kılınabilir. Ülke ve halkın geleceği ile ilgili konuları özenle ele almamız ve dikkatli bir şekilde tartışmamız, huzur ve barış sağlayıcı unsurlar olacaktır. Konumuz ve görevimiz ne olursa olsun insana dair değerlerin korunması adına, büyük-küçük, kadın-erkek demeden yurttaşlık samimiyeti içinde sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Yüzdeler dengesi kurmadan bütün insanlara aynı pencereden bakmak demokratik, laik cumhuriyetin güçlenmesine katkı sağlayacaktır.
Ülkemiz için, en büyük değerlerimiz, büyük önder Atatürk'ün ve Türk Ulusunun kurmuş olduğu Cumhuriyetin temel ilkeleridir. Şüphesiz yasakçı anlayışların toplumların huzur ve başarı açısından, yarardan çok zarar getirdiği açıktır. Kişisel ve toplumsal özgürlüklerin kullanılmasında başka bireylere ve sizden farklı düşünenlere karşı saygı en önemli kural olmalıdır. Toplumların dinamizmi, bir ölçüde özgürlüklerin doğru kullanılmasından geçmektedir. 
Gelinen noktalar geri dönüşümü düşünülen yollar olmamalı. Gittiğimiz yolda bıraktıklarımız çocuklarımızın olacaktır bunu unutmayalım.                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.