whatsapp

Göletlere 15 bin sazan bırakıldı

EKONOMİ 05.07.2018 - 15:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Göletlere 15 bin sazan bırakıldı

Seydişehir’de göletlere yavru sazan balığı salındı.
Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, balık yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması ve balık popülâsyonunun artırılması amacıyla göletlere 15 bin yavru sazan balığı bıraktı. Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ünüvar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balıkçılığın geliştirme projesi kapsamında çalışmaların sürdüğünü söyledi. İlçedeki Kuğulu ve Suğla göletlerine 15 bin yavru sazan balığının salındığını aktaran Ünüvar, “Göletlerde avcılıktan dolayı yaşanan tahribatın önlenmesi amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Eğirdir su ürünleri araştırma merkezinden getirilen yavru balıklar göletlere salındı. Balık bırakmadaki amaç Seydişehir çevresinde balık üretimini ve balık popülâsyonu artırmaktır” diye konuştu.
Seydişehir’de göletlere yavru sazan balığı salındı.

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, balık yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması ve balık popülâsyonunun artırılması amacıyla göletlere 15 bin yavru sazan balığı bıraktı.

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ünüvar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balıkçılığın geliştirme projesi kapsamında çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İlçedeki Kuğulu ve Suğla göletlerine 15 bin yavru sazan balığının salındığını aktaran Ünüvar, “Göletlerde avcılıktan dolayı yaşanan tahribatın önlenmesi amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Eğirdir su ürünleri araştırma merkezinden getirilen yavru balıklar göletlere salındı. Balık bırakmadaki amaç Seydişehir çevresinde balık üretimini ve balık popülâsyonu artırmaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.