whatsapp

Güreş ağası Osman Nuri Bakırcı oldu

BELEDİYE 30.04.2018 - 17:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güreş ağası Osman Nuri Bakırcı oldu

Seydişehir Belediyesi tarafından 2' incisi düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri kortej yürüyüşü ile başladı.
15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan başlayan, Seyyid Harun Veli Bulvarı, Uludağ Caddesi ve Seyyid Harun Veli Camii’nde sona eren yürüyüşe, müsabakaya katılacak güreşçiler ile birlikte İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Örgüt temsilcileri, geçen yıl ki güreş müsabakalarında güreş ağası seçilen Mustafa Başer, ve vatandaşlar katıldı. Kuğulu Park’ta 1 Mayıs Salı günü Er meydanında güreşecek İsmail Balaban, Hamza Köseoğlu, İsmail Koç, Şükrü Kazan, Osman Özgün ve İsmail Güzel, yürüyüşe katılan isimlerdendi. Seyyid Harun Veli Camii önünde sona eren yürüyüşten sonra cazgır başı: Allah nasip ederse yarın saat 10.00’da 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakaları çok değerli Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın mahiyetinde yapılacaktır. Değerli Başkanımız tüm Seydişehir halkını yarın ki yağlı güreşlere bekliyor ve tüm halkın mübarek Berat Kandili’ni kutluyor. 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri hayırlı ve mübarek olsun” diyerek tüm Seydişehir halkını yarın saat 10.00’da başlayacak Kuğulu Park’ta ki yağlı güreşlere davet etti. Daha sonra Adile Baysal Kültür Sanat Evinde Cazgırların katılımı ile Belediye Başkanı Mehmet Tutal himayesinde il ve ilçe dışında katılan işadamları arasında ağalık yarışı yapıldı. Başkan Tutal, 2018 yılı ağalık ihalesi rakamını 25 Bin lira olarak açıklayarak, ağalık yarışını başlattı.Yaklaşık 20 kişinin katıldığı ağalık ihalesi Osmanlı İnşaatları Sahibi İş Adamı Osman Nuri Bakırcı'da 150 Bin lirada kaldı. 1 Nisan 2018 Salı Günü yapılacak olan Seydişehir Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşlerinin ağası Osman Nuri Bakırcı oldu.
Seydişehir Belediyesi tarafından 2' incisi düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri kortej yürüyüşü ile başladı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan başlayan, Seyyid Harun Veli Bulvarı, Uludağ Caddesi ve Seyyid Harun Veli Camii’nde sona eren yürüyüşe, müsabakaya katılacak güreşçiler ile birlikte İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Örgüt temsilcileri, geçen yıl ki güreş müsabakalarında güreş ağası seçilen Mustafa Başer, ve vatandaşlar katıldı.

Kuğulu Park’ta 1 Mayıs Salı günü Er meydanında güreşecek İsmail Balaban, Hamza Köseoğlu, İsmail Koç, Şükrü Kazan, Osman Özgün ve İsmail Güzel, yürüyüşe katılan isimlerdendi.

Seyyid Harun Veli Camii önünde sona eren yürüyüşten sonra cazgır başı: Allah nasip ederse yarın saat 10.00’da 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakaları çok değerli Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın mahiyetinde yapılacaktır. Değerli Başkanımız tüm Seydişehir halkını yarın ki yağlı güreşlere bekliyor ve tüm halkın mübarek Berat Kandili’ni kutluyor. 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri hayırlı ve mübarek olsun” diyerek tüm Seydişehir halkını yarın saat 10.00’da başlayacak Kuğulu Park’ta ki yağlı güreşlere davet etti.

Daha sonra Adile Baysal Kültür Sanat Evinde Cazgırların katılımı ile Belediye Başkanı Mehmet Tutal himayesinde il ve ilçe dışında katılan işadamları arasında ağalık yarışı yapıldı.

Başkan Tutal, 2018 yılı ağalık ihalesi rakamını 25 Bin lira olarak açıklayarak, ağalık yarışını başlattı.Yaklaşık 20 kişinin katıldığı ağalık ihalesi Osmanlı İnşaatları Sahibi İş Adamı Osman Nuri Bakırcı'da 150 Bin lirada kaldı.

1 Nisan 2018 Salı Günü yapılacak olan Seydişehir Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşlerinin ağası Osman Nuri Bakırcı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.