whatsapp

Güvercin hırsızlığı

ASAYİŞ 03.12.2018 - 00:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güvercin hırsızlığı

Seydişehir emniyet müdürlüğü güvercin hırsızlığıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Değirmenci Mahallesinde meydana gelen Güvercin Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Müşteki H. Koçak güvercinlerinin F. Taşdelenoğlu tarafından çalındığını iddiası ile ilgili ilçe emniyet müdürlüğüne beyanla müracaatta bulundu. Olayın Şüphelisi F. Taşdelenoğlu minibüsle Hırsızlık konusu güvercinler ile birlikte Konya iline gittiğini öğrenen polis, Konya ili girişinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince durduruldu. Şüpheli F. Taşdelenoğlu hırsızlık konusu güvercinler ve bir adet horoz ile birlikte yakalandı. Seydişehir Savcılığının talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zanlı Seydişehir’e getirilerek hayvan hırsızlığı olayı ve hakkında daha önceden uyuşturucu madde satın almak bulundurmak suçundan yakalama emrine istinaden gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Seydişehir emniyet müdürlüğü güvercin hırsızlığıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Değirmenci Mahallesinde meydana gelen Güvercin Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Müşteki H. Koçak güvercinlerinin F. Taşdelenoğlu tarafından çalındığını iddiası ile ilgili ilçe emniyet müdürlüğüne beyanla müracaatta bulundu. Olayın Şüphelisi F. Taşdelenoğlu minibüsle Hırsızlık konusu güvercinler ile birlikte Konya iline gittiğini öğrenen polis, Konya ili girişinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince durduruldu. Şüpheli F. Taşdelenoğlu hırsızlık konusu güvercinler ve bir adet horoz ile birlikte yakalandı. Seydişehir Savcılığının talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zanlı Seydişehir’e getirilerek hayvan hırsızlığı olayı ve hakkında daha önceden uyuşturucu madde satın almak bulundurmak suçundan yakalama emrine istinaden gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.