whatsapp

Hakkı dede 96 yaşında vefat etti

YAŞAM 25.06.2016 - 16:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hakkı dede 96 yaşında vefat etti

Seydişehir’de yaşayan Cumhuriyetle yaşıt 96 yaşındaki Hakkı Kıroğlu, hayatını kaybetti. Oğlunun evinde yaşayan Hakkı Kıroğlu, Uzun süredir hasta yatıyordu.
 Seydişehir Ulukapı Mahallesinde yaşayan 96 yaşındaki Hakkı Kıroğlu, Geçen yıl AA ya verdiği demeçte ‘Cumhuriyet'le yaşıtım elhamdülillah.2 Dünya harbini gördüm.  Bununla övünürüm. Kimsesiz kalmış, kendi başına yaşayan yaşlı bir insanın ziyaretine devlet görevlisi gelir de ihtiyacını giderirse, bunun mükafatı çok büyük olur. Allah sizden razı olsun’’ açıklaması hafızalarda yer etmişti. Merhum Hakkı Kıroğlu 4 yıl Önceden eski  ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel’in Cumhuriyet Çınarları Projesi kapsamında düzenli olarak yetkililer tarafından ziyaret edilerek bakılıyordu. Kıroğlu için öğle vakti Seyyid Harun Camiinde tören düzenlendi.
Seydişehir’de yaşayan Cumhuriyetle yaşıt 96 yaşındaki Hakkı Kıroğlu, hayatını kaybetti. Oğlunun evinde yaşayan Hakkı Kıroğlu, Uzun süredir hasta yatıyordu.

 Seydişehir Ulukapı Mahallesinde yaşayan 96 yaşındaki Hakkı Kıroğlu, Geçen yıl AA ya verdiği demeçte ‘Cumhuriyet'le yaşıtım elhamdülillah.2 Dünya harbini gördüm.  Bununla övünürüm. Kimsesiz kalmış, kendi başına yaşayan yaşlı bir insanın ziyaretine devlet görevlisi gelir de ihtiyacını giderirse, bunun mükafatı çok büyük olur. Allah sizden razı olsun’’ açıklaması hafızalarda yer etmişti.

Merhum Hakkı Kıroğlu 4 yıl Önceden eski  ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel’in Cumhuriyet Çınarları Projesi kapsamında düzenli olarak yetkililer tarafından ziyaret edilerek bakılıyordu.

Kıroğlu için öğle vakti Seyyid Harun Camiinde tören düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.