whatsapp

Halk bankası şubesine yeni müdür atandı

SİVİL TOPLUM 24.07.2019 - 00:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk bankası şubesine yeni müdür atandı

Seydişehir Halk Bankası Müdürlüğüne atanan Çiğdem Ateş(50) görevine başladı. Müdür Selahattin Arık’tan boşalan Seydişehir Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan Çiğdem Ateş, daha önce 11 yıl özel bankalarda 10 yılda Ankara Çukur ambar Halk bankası şubesinde memurluk görevi yaptı.  İlk müdürlük görevine Seydişehir’de başladığını belirten Çiğdem Ateş, İlçede müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu söyleyerek   Güler yüzlü bir şekilde hizmet vereceklerini kaydetti.  Seydişehir’e hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirten Müdür Çiğdem Ateş, ‘’Bizler esnafın işlerini nasıl kolaylaştırabiliriz onun derdindeyiz. Bu yüzden ziyaret ettiğimiz Sn Kaymakamımızdan ilçenin ve esnafın durumu hakkındaki bilgi sahibi olduk. Sn Aydın Erdoğan beyin bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı minnettarız. Seydişehir halkını yardım sever ve güler yüzlü gördüm. Burada görev yapmaktan mutluluk duyacağın’’ dedi. 21 yıl bankacı olan Müdür Çiğdem Ateş, Mardin doğumlu Ankara Üniversitesi mezunu ve bekâr. Seydişehir Gündem haber sitesi olarak başarılar diliyoruz.

Seydişehir Halk Bankası Müdürlüğüne atanan Çiğdem Ateş(50) görevine başladı.

Müdür Selahattin Arık’tan boşalan Seydişehir Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan Çiğdem Ateş, daha önce 11 yıl özel bankalarda 10 yılda Ankara Çukur ambar Halk bankası şubesinde memurluk görevi yaptı. 
İlk müdürlük görevine Seydişehir’de başladığını belirten Çiğdem Ateş,

İlçede müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu söyleyerek  
Güler yüzlü bir şekilde hizmet vereceklerini kaydetti. 

Seydişehir’e hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirten Müdür Çiğdem Ateş, ‘’Bizler esnafın işlerini nasıl kolaylaştırabiliriz onun derdindeyiz. Bu yüzden ziyaret ettiğimiz Sn Kaymakamımızdan ilçenin ve esnafın durumu hakkındaki bilgi sahibi olduk. Sn Aydın Erdoğan beyin bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı minnettarız. Seydişehir halkını yardım sever ve güler yüzlü gördüm. Burada görev yapmaktan mutluluk duyacağın’’ dedi.

21 yıl bankacı olan Müdür Çiğdem Ateş, Mardin doğumlu Ankara Üniversitesi mezunu ve bekâr.

Seydişehir Gündem haber sitesi olarak başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.