whatsapp

Halk pazarında esnaflara getirilen kısıtlama kalktı

BELEDİYE 12.05.2020 - 02:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk pazarında esnaflara getirilen kısıtlama kalktı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Perşembe ve Pazar günleri kurulan halk pazarında İlçe hıfzıssıhha kurulu kararıyla giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye ve nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerine getirilen kısıtlamaların kaldırıldığını şehir dışından gelen pazarcılarında tezgâh açabilecekleri belirtti. Korona tedbir kurallarının denetleneceğine vurgu yapan Başkan Tutal, " Her iki Pazar yerlerimizde 3 metre aralıkla sosyal mesafe korunacak. Maske ve eldiven takarak satışlarını yapabilecek. Aldığımız kararları uygulayacağız. Pazarda yoğunluk oluşturmayacağız. Yine ayrıca İçişleri Bakanlığımızın yayınlamış olduğu genelge gereği giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye ve nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerine getirilen kısıtlamalarda kaldırıldı.’’ dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Perşembe ve Pazar günleri kurulan halk pazarında İlçe hıfzıssıhha kurulu kararıyla giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye ve nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerine getirilen kısıtlamaların kaldırıldığını şehir dışından gelen pazarcılarında tezgâh açabilecekleri belirtti.

Korona tedbir kurallarının denetleneceğine vurgu yapan Başkan Tutal, " Her iki Pazar yerlerimizde 3 metre aralıkla sosyal mesafe korunacak. Maske ve eldiven takarak satışlarını yapabilecek. Aldığımız kararları uygulayacağız. Pazarda yoğunluk oluşturmayacağız. Yine ayrıca İçişleri Bakanlığımızın yayınlamış olduğu genelge gereği giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye ve nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerine getirilen kısıtlamalarda kaldırıldı.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.