whatsapp

Halk pazarının günü değişti

21.04.2020 - 11:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk pazarının günü değişti

Seydişehir Belediyesi korona virüs önlemleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından halk pazarının gününü değiştirdi. Açıklamada, 4 günlük yasağın Perşembe gününe denk gelmesiyle kurulacak pazarın. Perşembe günü kurulan pazarımız çarşamba gününe alınmıştır. Salı günü toptan sebze meyve getiren tedarikçilerin kızılcalar mahallesi semt pazarına kamyonlarını çekerek perakende dağıtımlarını yapıp ilçe dışına çıkacaklar. İkameti ilçemizde olan pazarcıların tezgâh düzenini ayarlayarak salı öğleden sonra ve çarşambaya satışa hazırlanmalı. Yıkanmadan yenen ürünlerin Uzerlerinin kapalı veya paketler halinde olması tezgâh araları en az 3 metre mesafe ye uymaları sosyal mesafeyi korumaları maske ve eldivensiz satış yapmamaları ürünlerimizde etiket zorunlu olacaktır.

Seydişehir Belediyesi korona virüs önlemleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından halk pazarının gününü değiştirdi.

Açıklamada, 4 günlük yasağın Perşembe gününe denk gelmesiyle kurulacak pazarın. Perşembe günü kurulan pazarımız çarşamba gününe alınmıştır. Salı günü toptan sebze meyve getiren tedarikçilerin kızılcalar mahallesi semt pazarına kamyonlarını çekerek perakende dağıtımlarını yapıp ilçe dışına çıkacaklar. İkameti ilçemizde olan pazarcıların tezgâh düzenini ayarlayarak salı öğleden sonra ve çarşambaya satışa hazırlanmalı. Yıkanmadan yenen ürünlerin Uzerlerinin kapalı veya paketler halinde olması tezgâh araları en az 3 metre mesafe ye uymaları sosyal mesafeyi korumaları maske ve eldivensiz satış yapmamaları ürünlerimizde etiket zorunlu olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.