whatsapp

Hamile eşini kazara vurdu

ASAYİŞ 30.07.2019 - 14:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hamile eşini kazara vurdu

Seydişehir Kisecik mahallesinde bir ahırda çorbacılık yapan Suriye uyruklu bir kişi evde gördüğü yılanı vurmak isterken kazara 6 aylık hamile eşini vurdu. Suriye uyruklu Ali El Arid (29) av tüfeğiyle evindeki yılanı vuracağım derken eşi  Zeyneb El Arid (21) sırtından vurarak ağır yaraladı.  Devlet hastanesine otomobille ağır yaralı olarak kaldırılan Zeynep El Arid, hayatını kaybetti. Zeynep El Arid'in 2 ve 3 yaşında iki çocuğu olduğu ve 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Zanlı Ali El Arid  jandarma tarafından gözaltına alındı.

Seydişehir Kisecik mahallesinde bir ahırda çorbacılık yapan Suriye uyruklu bir kişi evde gördüğü yılanı vurmak isterken kazara 6 aylık hamile eşini vurdu.

Suriye uyruklu Ali El Arid (29) av tüfeğiyle evindeki yılanı vuracağım derken eşi  Zeyneb El Arid (21) sırtından vurarak ağır yaraladı. 
Devlet hastanesine otomobille ağır yaralı olarak kaldırılan Zeynep El Arid, hayatını kaybetti.
Zeynep El Arid'in 2 ve 3 yaşında iki çocuğu olduğu ve 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Zanlı Ali El Arid  jandarma tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.