whatsapp

Hatice Yılmaz; 24 yıl sonra akülü arabasına kavuştu

YAŞAM 10.05.2019 - 22:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hatice Yılmaz; 24 yıl sonra akülü arabasına kavuştu

Seydişehir’de 24 yıl önce geçirdiği bir hastalıktan dolayı yürüyemeyen 46 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Yılmaz, hayali olan akülü sandalyesine kavuştu. Ümit çocukları derneği üyelerince Anabağlar Mahallesinde ikamet eden Hatice Yılmaz’a akülü sandalye tesliminde mutlu anlar gözlerden kaçmadı. Akülü sandalye teslimine bizzat gelen hayırsever aile, Hatice Yılmaz’ın mutluluğuna ortak oldular. Hatice Yılmaz, Akülü sandalyesiyle mahalle sokaklarında dolaşırken bile sevinç gözyaşlarını tutamadı. Duygulu anların yaşandığı ortamda dernek üyelerine ve hayırsever aileye teşekkür eden Hatice Yılmaz, hayırlı dualarında da bulundu. 24 yıl sonra sokağa çıkabildiğini ifade eden Yılmaz, ‘’Yürüyemiyordum. Merdivenlerden ailem sırtlarında indirip çıkarıyorlardı. Yük oluyordum. Çok zor yıllar yaşadım. Benim daha başka bir isteğim yok. Hayırseverler sayesinde gün yüzüne çıkıp gezebileceğim. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, ‘’Engelliler haftasında bir kardeşimizi daha gün yüzüne çıkarmanın huzurunu yaşıyoruz. Akülü sandalye sayesinde bir nebze olsun evde kapalı kalmayacak. Sevdiklerine kavuşacak. Hayırseverlerimize yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eder desteklerini bekleriz.’’ diye konuştu.

Seydişehir’de 24 yıl önce geçirdiği bir hastalıktan dolayı yürüyemeyen 46 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Yılmaz, hayali olan akülü sandalyesine kavuştu. Ümit çocukları derneği üyelerince Anabağlar Mahallesinde ikamet eden Hatice Yılmaz’a akülü sandalye tesliminde mutlu anlar gözlerden kaçmadı. Akülü sandalye teslimine bizzat gelen hayırsever aile, Hatice Yılmaz’ın mutluluğuna ortak oldular.

Hatice Yılmaz, Akülü sandalyesiyle mahalle sokaklarında dolaşırken bile sevinç gözyaşlarını tutamadı.

Duygulu anların yaşandığı ortamda dernek üyelerine ve hayırsever aileye teşekkür eden Hatice Yılmaz, hayırlı dualarında da bulundu.

24 yıl sonra sokağa çıkabildiğini ifade eden Yılmaz, ‘’Yürüyemiyordum. Merdivenlerden ailem sırtlarında indirip çıkarıyorlardı. Yük oluyordum. Çok zor yıllar yaşadım. Benim daha başka bir isteğim yok. Hayırseverler sayesinde gün yüzüne çıkıp gezebileceğim. Kendilerine teşekkür ediyorum’’

Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, ‘’Engelliler haftasında bir kardeşimizi daha gün yüzüne çıkarmanın huzurunu yaşıyoruz. Akülü sandalye sayesinde bir nebze olsun evde kapalı kalmayacak. Sevdiklerine kavuşacak. Hayırseverlerimize yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eder desteklerini bekleriz.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.