whatsapp

Hava durumu ve eczane sayfası yayında

SİVİL TOPLUM 02.12.2019 - 03:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hava durumu ve eczane sayfası yayında

Seydişehir’de 15 yıldır internet yayıncılığı yapan www.seydisehirgundem.com gazetesine 2 yenilik getirdik. Hava durumu verilerini ve nöbetçi eczane sayfasını ziyaretçilere açtık. Daha önce ara yüzünü yaptırdığımız sitemizdeki yenilikle görselliğin daha güçlü kullanıldığı tasarımda, sade ve okur dostu yeni yapı, ziyaretçilere bir bakışta içeriklere ulaşma imkânı tanınmıştı. Yeni eklenen servisler arasında tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde ayrıntılı hava durumu ve nöbetçi eczaneler yer alıyor. Ziyaretçilerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda yeniliklere devam edeceğiz. Güçlünün değil, haklının yanında yer alarak günlük doğru tarafsız halkın menfaatleri doğrultusunda yayınla sizlere haber, kültür sanat, röportaj gibi birçok haberi sizlerle buluşturma gayretindeyiz. www.seydisehirgundem.com adresinden her türlü habere ve yoruma ulaşabilirsiniz. Haber ve yorumlarınızla da sayfalarımız sizlere açık olacaktır. 36 yıllık tecrübemizle haberin kıymetini bilenlerle çalışmaya söz verdik.

Seydişehir’de 15 yıldır internet yayıncılığı yapan www.seydisehirgundem.com gazetesine 2 yenilik getirdik. Hava durumu verilerini ve nöbetçi eczane sayfasını ziyaretçilere açtık.

Daha önce ara yüzünü yaptırdığımız sitemizdeki yenilikle görselliğin daha güçlü kullanıldığı tasarımda, sade ve okur dostu yeni yapı, ziyaretçilere bir bakışta içeriklere ulaşma imkânı tanınmıştı. Yeni eklenen servisler arasında tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde ayrıntılı hava durumu ve nöbetçi eczaneler yer alıyor.

Ziyaretçilerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda yeniliklere devam edeceğiz.
Güçlünün değil, haklının yanında yer alarak günlük doğru tarafsız halkın menfaatleri doğrultusunda yayınla sizlere haber, kültür sanat, röportaj gibi birçok haberi sizlerle buluşturma gayretindeyiz.

www.seydisehirgundem.com adresinden her türlü habere ve yoruma ulaşabilirsiniz. Haber ve yorumlarınızla da sayfalarımız sizlere açık olacaktır.

36 yıllık tecrübemizle haberin kıymetini bilenlerle çalışmaya söz verdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.