whatsapp

Hayır severden akülü araç bağışı

YAŞAM 24.06.2016 - 10:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayır severden akülü araç bağışı

Seydişehirli hayırsever iş adamı Feridun Güray, Ümit Çocukları Derneği aracılığıyla bir engelliye akülü araba bağışladı.
Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, iş adamı Feridun Güray’ın engelli vatandaşların kullanabileceği 4 akülü araç aldığını, bu araçların birini 19 yaşındaki engelli Kemal Bulut’a teslim ettiklerini söyledi. Maddi ve manevi katkıda bulunan yardımseverlere, iş adamlarına teşekkür eden Yalçınkaya, 'Akülü aracı, teyzesinin yanında kalan Kemal Bulut kardeşimize verdik. Bu kardeşimiz, insanların her an engelli adayı olacaklara canlı bir örnek. Çünkü kardeşimiz daha bir yıl öncesine kadar sağlıklı ve yürüyebiliyordu. Günlük yaşam koşulları, engelli vatandaşlarımız için son derece zordur ama bunun üstesinden gelmek için iş adamları, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla bütün engelleri aşacağız. Yardımlarımıza devam edeceğiz.' diye konuştu. Engelli aracını alan Kemal Bulut, çok mutlu olduğunu ifade ederek, yardımı gerçekleştirenlere teşekkür etti. Bulut, ilk olarak teyzesi ile markete gitmek istediğini belirtti.
Seydişehirli hayırsever iş adamı Feridun Güray, Ümit Çocukları Derneği aracılığıyla bir engelliye akülü araba bağışladı.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, iş adamı Feridun Güray’ın engelli vatandaşların kullanabileceği 4 akülü araç aldığını, bu araçların birini 19 yaşındaki engelli Kemal Bulut’a teslim ettiklerini söyledi.
Maddi ve manevi katkıda bulunan yardımseverlere, iş adamlarına teşekkür eden Yalçınkaya, 'Akülü aracı, teyzesinin yanında kalan Kemal Bulut kardeşimize verdik. Bu kardeşimiz, insanların her an engelli adayı olacaklara canlı bir örnek. Çünkü kardeşimiz daha bir yıl öncesine kadar sağlıklı ve yürüyebiliyordu. Günlük yaşam koşulları, engelli vatandaşlarımız için son derece zordur ama bunun üstesinden gelmek için iş adamları, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla bütün engelleri aşacağız. Yardımlarımıza devam edeceğiz.' diye konuştu.
Engelli aracını alan Kemal Bulut, çok mutlu olduğunu ifade ederek, yardımı gerçekleştirenlere teşekkür etti. Bulut, ilk olarak teyzesi ile markete gitmek istediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.