whatsapp

Hayırsever İş Adamı Kadir Parıltı’dan Ziyaret

EĞİTİM 18.07.2017 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayırsever İş Adamı Kadir Parıltı’dan Ziyaret

İzmir’de ticari faaliyetlerini yürüten hayırsever iş adamı Kadir Parıltı Seydişehir’i ziyaret etti.
Hayırsever iş adamını makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sonrasında iş adamının yaptırdığı Leman Kadir Parıltı Meslek Lisesi’nin tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tahir Kibar,“Sizleri daha sık aramızda görmek ve misafir etmek isteriz. Doğup büyüdüğünüz toprakları unutmadığını ve buranın gelişimi için yaptığınız hayırlardan dolayı şahsım ve tüm Seydişehirli hemşerilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Hayırsever iş adamı Kadir Parıltı da memleketinde hemşerileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Okulun tadilat ve çevre düzenlemesini İnşallah en kısa sürede tamamlanarak eğitim-öğretim faaliyetine sorunsuz başlamasıdır. Seydişehir’i geliştirmek ve güzelleştirmek adına var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi.
İzmir’de ticari faaliyetlerini yürüten hayırsever iş adamı Kadir Parıltı Seydişehir’i ziyaret etti.

Hayırsever iş adamını makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sonrasında iş adamının yaptırdığı Leman Kadir Parıltı Meslek Lisesi’nin tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tahir Kibar,“Sizleri daha sık aramızda görmek ve misafir etmek isteriz. Doğup büyüdüğünüz toprakları unutmadığını ve buranın gelişimi için yaptığınız hayırlardan dolayı şahsım ve tüm Seydişehirli hemşerilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırsever iş adamı Kadir Parıltı da memleketinde hemşerileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Okulun tadilat ve çevre düzenlemesini İnşallah en kısa sürede tamamlanarak eğitim-öğretim faaliyetine sorunsuz başlamasıdır. Seydişehir’i geliştirmek ve güzelleştirmek adına var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.