whatsapp

Horoz ailesinin en acı bayram ziyareti

YAŞAM 26.06.2017 - 11:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Horoz ailesinin en acı bayram ziyareti

İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 24 yaşındaki Emre Horoz'un Annesi, abası ve eşi Seydişehir Akyol mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti.
Şehit oğlunun mezarının başında dua eden Anne Emine, Baba Mustafa, şehit eşi Nazife Horoz gözyaşlarına boğuldu. İlk kez şehit polis oğulların sız Ramazan Bayramını karşılayan Horoz ailesinde hüzün hakimdi. Şehit oğlunun mezarı başından bir an olsun ayrılmayan Anne Emine Horoz, “Ben geldim de niye kalkmıyorsun yavrum. Boynumu bükük beni yalnız bıraktın yavrum. Dünya bir yana sen bir yana yavrum. ” diye gözyaşı döktü. Acılı aileyi mezarlıkta bulunan Seydişehir Kaymakamlığına vekalet eden Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, jandarma Komutanı üst teğ. Burak Çelik teselli etti. 1 yıl önce şehit düştüğünü belirten Emine Horoz, oğlunun acısının içlerine hep dert olduğunu dile getirerek ‘’ Allah kimseye başka acılar yaşatmasın. Çok zor. 2 yaşına gelen ikiz çocuklar var hep annelerine babam nerde? Ne zaman gelecek diye ağlıyorlar.’’ Diye üzüntüsünü dile getirdi.
İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 24 yaşındaki Emre Horoz'un Annesi, abası ve eşi Seydişehir Akyol mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti.

Şehit oğlunun mezarının başında dua eden Anne Emine, Baba Mustafa, şehit eşi Nazife Horoz gözyaşlarına boğuldu. İlk kez şehit polis oğulların sız Ramazan Bayramını karşılayan Horoz ailesinde hüzün hakimdi.

Şehit oğlunun mezarı başından bir an olsun ayrılmayan Anne Emine Horoz, “Ben geldim de niye kalkmıyorsun yavrum. Boynumu bükük beni yalnız bıraktın yavrum. Dünya bir yana sen bir yana yavrum. ” diye gözyaşı döktü.

Acılı aileyi mezarlıkta bulunan Seydişehir Kaymakamlığına vekalet eden Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, jandarma Komutanı üst teğ. Burak Çelik teselli etti.

1 yıl önce şehit düştüğünü belirten Emine Horoz, oğlunun acısının içlerine hep dert olduğunu dile getirerek ‘’ Allah kimseye başka acılar yaşatmasın. Çok zor. 2 yaşına gelen ikiz çocuklar var hep annelerine babam nerde? Ne zaman gelecek diye ağlıyorlar.’’ Diye üzüntüsünü dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.