whatsapp

İdlib şehitleri için bir araya geldiler

SİVİL TOPLUM 06.03.2020 - 00:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İdlib şehitleri için bir araya geldiler

Suriye'de ateşkesi sağlamak, göçü önlemek ve yaşanan insanlık dramını sona erdirmek amacıyla İdlib'de görev yapan kahraman askerlere yapılan hain saldırının ardından ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir’de de ADD öncülüğünde bir araya gelen CHP, Eğitim İş sendikası üyeleri Hükümet konağı önünde bir araya gelerek Atatürk anıtına çelenk koydular. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında; ‘’Bizlerde bir Yurtsever sorumluluğu içinde, Şehitlerimizi anmak adına Seydişehir ADD nin öncülüğünde şehitlere saygı buluşması adıyla ellerimizde Türk Bayrakları ile toplandık. Her bir Türk insanı gibi, hepimizin yüreği yanmaktadır. Mehmetçiğimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekânları cennet olsun. Özellikle yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyoruz. Azda olsa tesellimiz; Mehmetçiğin kanının yerde kalmamasıdır. Bizler biliyoruz ki Bölgemizde ABD, Rusya ve Batılı Emperyalist güçler ciddi bir oyun sergilemekte, oluk, oluk kardeş ve Müslüman kanı akmaktadır. Bu duruma da en çok İsrail sevinmektedir. Bunun yanın da Mehmetçiğimiz Suriye için savaşırken, milyonlarca Suriyeli şehirlerimizde deyim yerinde ise fink atmaktadır. Toplumumuzun Demografisi ve morali bozulmuştur.   Arzumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği Tam Bağımsız Türkiye hedefine ulaşmaktır. Bunun için yurtta sulh, cihanda sulh diyoruz. Temennimiz bu anlamsız savaşın bir an önce sona ermesi, emperyalizmin oyununun bozulması ve yavrularımızın sıcak yuvalarına sağ, salim dönmesi, anaların ağlamamasıdır. Allah Türk Milletinin varlığını, birliğini bozmasın. Zaman Birlik ve kardeşlik zamanıdır. Bunun için bizlere düşen her türlü görevi yapıyoruz ve de yapmalıyız’’  Daha sonra CHP yönetim kurulu şehit ve gazi yakınları derneğini ziyaret ederek Başkan Yakup Söğüt’e taziye de bulundu.

Suriye'de ateşkesi sağlamak, göçü önlemek ve yaşanan insanlık dramını sona erdirmek amacıyla İdlib'de görev yapan kahraman askerlere yapılan hain saldırının ardından ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir’de de ADD öncülüğünde bir araya gelen CHP, Eğitim İş sendikası üyeleri Hükümet konağı önünde bir araya gelerek Atatürk anıtına çelenk koydular. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından basın açıklaması yapıldı.

Yapılan basın açıklamasında;

‘’Bizlerde bir Yurtsever sorumluluğu içinde, Şehitlerimizi anmak adına Seydişehir ADD nin öncülüğünde şehitlere saygı buluşması adıyla ellerimizde Türk Bayrakları ile toplandık.

Her bir Türk insanı gibi, hepimizin yüreği yanmaktadır. Mehmetçiğimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekânları cennet olsun. Özellikle yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyoruz. Azda olsa tesellimiz; Mehmetçiğin kanının yerde kalmamasıdır. Bizler biliyoruz ki Bölgemizde ABD, Rusya ve Batılı Emperyalist güçler ciddi bir oyun sergilemekte, oluk, oluk kardeş ve Müslüman kanı akmaktadır. Bu duruma da en çok İsrail sevinmektedir. Bunun yanın da Mehmetçiğimiz Suriye için savaşırken, milyonlarca Suriyeli şehirlerimizde deyim yerinde ise fink atmaktadır. Toplumumuzun Demografisi ve morali bozulmuştur.  

Arzumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği Tam Bağımsız Türkiye hedefine ulaşmaktır. Bunun için yurtta sulh, cihanda sulh diyoruz. Temennimiz bu anlamsız savaşın bir an önce sona ermesi, emperyalizmin oyununun bozulması ve yavrularımızın sıcak yuvalarına sağ, salim dönmesi, anaların ağlamamasıdır. Allah Türk Milletinin varlığını, birliğini bozmasın. Zaman Birlik ve kardeşlik zamanıdır. Bunun için bizlere düşen her türlü görevi yapıyoruz ve de yapmalıyız’’ 

Daha sonra CHP yönetim kurulu şehit ve gazi yakınları derneğini ziyaret ederek Başkan Yakup Söğüt’e taziye de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.