whatsapp

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

BELEDİYE 29.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Seydişehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, korona virüs salgınına karşı yoğun ve sistemli bir mücadele yürütürken, diğer yandan ramazan ayıyla birlikte, yardım deposunda gıda ve hijyen ürünlerinin yer aldığı kolilerin her gün düzenli olarak dağıtımı devam ediyor. Başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine bugüne kadar bin 200 koli yardım yapılırken, 5 bin koli de Ramazan süresince mahalle mahalle dağıtılıyor. Mümkün olduğunca çok aileye ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Salgın nedeniyle çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. Biz zaten düzenli olarak dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşıyorduk. Şimdi kapsamı genişlettik. Tüm gücümüzle onların yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızın dayanışma ruhu katlanarak devam ediyor. Böylesine zor günlerde karşıladığımız Ramazan ayında, sofrada bizim de tuzumuz bulunsun diye ihtiyaç sahibi hemşerilerimize erzak desteği sağlamaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza ulaşmayı sürdürecek. Bugünlerde birlik olmanın değerini daha da iyi anlıyoruz.” diye konuştu Şehit ve gaziler derneği başkanı ve yönetimi gönüllü olarak yardım merkezinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar

Seydişehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, korona virüs salgınına karşı yoğun ve sistemli bir mücadele yürütürken, diğer yandan ramazan ayıyla birlikte, yardım deposunda gıda ve hijyen ürünlerinin yer aldığı kolilerin her gün düzenli olarak dağıtımı devam ediyor.

Başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine bugüne kadar bin 200 koli yardım yapılırken, 5 bin koli de Ramazan süresince mahalle mahalle dağıtılıyor.

Mümkün olduğunca çok aileye ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Salgın nedeniyle çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. Biz zaten düzenli olarak dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşıyorduk. Şimdi kapsamı genişlettik. Tüm gücümüzle onların yanında olmaya devam ediyoruz.

Halkımızın dayanışma ruhu katlanarak devam ediyor. Böylesine zor günlerde karşıladığımız Ramazan ayında, sofrada bizim de tuzumuz bulunsun diye ihtiyaç sahibi hemşerilerimize erzak desteği sağlamaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza ulaşmayı sürdürecek. Bugünlerde birlik olmanın değerini daha da iyi anlıyoruz.” diye konuştu

Şehit ve gaziler derneği başkanı ve yönetimi gönüllü olarak yardım merkezinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.