whatsapp

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

BELEDİYE 18.04.2020 - 22:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Seydişehir’de Kaymakamlık ve belediye başkanlığı, muhtarlıklar tarafından kurulan yardım merkezine hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları tarafından gıda yardımları devam ediyor. Bu kapsamda Ketenli yardımlaşma derneği ve muhtarlık tarafından yardım noktasına 7 bin lira para ve bir kamyon dolusu patates bağışlandı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şu ana kadar korona salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü 950 aileye yardım paketleri ulaştırdıklarını söyledi. Belediye olarak salgın ile ilgili her türlü önlemi almaya çalıştıklarını belirten Başkan Tutal, bu sıkıntılı süreci el ele vererek aşacaklarını ifade etti. Sosyal destek çalışmalarını artırdıklarına dikkat çeken Başkan Tutal, "Korona virüsüyle mücadele sürecinin başından itibaren üzerimize düşen her türlü sorumluluğumuzu titizlikle yerine getiriyoruz. Temel hizmet ve sorumluluklarımızın yanı sıra iş piyasasındaki gelişmelerden olumsuz etkilenen ve ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza sosyal destek yardımlarında bulunuyoruz. Muhtarlarımız aracılığıyla belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere bağışlanan gıda yardımlarını belediyemiz tarafından hazırlanan koli paketleriyle kendilerine teslim ediyoruz.  Bu süreçte kentimizde yaşayan hiç kimseyi yalnız hissettirmeyecek ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız" dedi.

Seydişehir’de Kaymakamlık ve belediye başkanlığı, muhtarlıklar tarafından kurulan yardım merkezine hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları tarafından gıda yardımları devam ediyor.

Bu kapsamda Ketenli yardımlaşma derneği ve muhtarlık tarafından yardım noktasına 7 bin lira para ve bir kamyon dolusu patates bağışlandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şu ana kadar korona salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü 950 aileye yardım paketleri ulaştırdıklarını söyledi.

Belediye olarak salgın ile ilgili her türlü önlemi almaya çalıştıklarını belirten Başkan Tutal, bu sıkıntılı süreci el ele vererek aşacaklarını ifade etti.

Sosyal destek çalışmalarını artırdıklarına dikkat çeken Başkan Tutal, "Korona virüsüyle mücadele sürecinin başından itibaren üzerimize düşen her türlü sorumluluğumuzu titizlikle yerine getiriyoruz. Temel hizmet ve sorumluluklarımızın yanı sıra iş piyasasındaki gelişmelerden olumsuz etkilenen ve ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza sosyal destek yardımlarında bulunuyoruz. Muhtarlarımız aracılığıyla belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere bağışlanan gıda yardımlarını belediyemiz tarafından hazırlanan koli paketleriyle kendilerine teslim ediyoruz.  Bu süreçte kentimizde yaşayan hiç kimseyi yalnız hissettirmeyecek ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.