whatsapp

İl Sağlık Müdürü Koç Seydişehir’de

SAĞLIK 05.07.2018 - 15:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İl Sağlık Müdürü Koç Seydişehir’de

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Seydişehir’i ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç beraberinde hizmet başkanları ve başkan yardımcıları ile birlikte Seydişehir’i ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Koç, Konforlu ve nezih bir ortamda verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz’den sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Prof. Dr. Koç, “ Yetkili inşaat firmasından kaynaklanan sorunlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşadığımız hastanemizde işlerin yoluna giriyor olmasından dolayı mutluyuz. Burada vatandaşlarımızla görüştüğümüz zaman verilen hizmetten ve yeni binanın şartlarından son derece memnun olduklarını müşahede ettik. Hastalar memnun, hasta yakınları memnun, çalışanlarımız ve doktorlarımız memnun. Tabii ki onların memnuniyetleri bizleri de son derece sevindiriyor ve mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Seydişehir’i ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç beraberinde hizmet başkanları ve başkan yardımcıları ile birlikte Seydişehir’i ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Koç, Konforlu ve nezih bir ortamda verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz’den sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan

Prof. Dr. Koç, “ Yetkili inşaat firmasından kaynaklanan sorunlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşadığımız hastanemizde işlerin yoluna giriyor olmasından dolayı mutluyuz. Burada vatandaşlarımızla görüştüğümüz zaman verilen hizmetten ve yeni binanın şartlarından son derece memnun olduklarını müşahede ettik. Hastalar memnun, hasta yakınları memnun, çalışanlarımız ve doktorlarımız memnun. Tabii ki onların memnuniyetleri bizleri de son derece sevindiriyor ve mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.