whatsapp

İlk belediye meclisi toplantısı yapıldı

BELEDİYE 15.04.2019 - 12:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İlk belediye meclisi toplantısı yapıldı

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Seydişehir belediye meclisi ilk toplantısını Mehmet Tutal, başkanlığında yaptı. Toplantıya belediye meclis üyeleri tam kadro olarak katıldı. Yeni meclis üyeleri ile birlikte yapılan ilk toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın başkanlığında görev taksimleri gerçekleştirildi. Yeni meclis üyeleriyle Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelen Tutal, Seydişehir'de herkesin kardeş olduğunu, kimsenin kimseden farkı olmadığını söyledi. Amaçlarının Türkiye'ye ve Seydişehir'e en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Tutal, kapıdaki güvenlik görevlisinden meclis üyelerine kadar herkesin görüşünü alarak değerlendirmeler yapacaklarını ifade etti. Seydişehir'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmek gayretinde olacaklarını vurgulayan Tutal, "Başarı olursa hepimizin başarısı, meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye ayrıcalık yapmadan dürüst bir şekilde Seydişehir’imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. İlk meclis toplantımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclis üyelerimizle memleketimize faydalı olacak hizmetler vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Seydişehir belediye meclisi ilk toplantısını Mehmet Tutal, başkanlığında yaptı. Toplantıya belediye meclis üyeleri tam kadro olarak katıldı.

Yeni meclis üyeleri ile birlikte yapılan ilk toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın başkanlığında görev taksimleri gerçekleştirildi.

Yeni meclis üyeleriyle Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelen Tutal, Seydişehir'de herkesin kardeş olduğunu, kimsenin kimseden farkı olmadığını söyledi.

Amaçlarının Türkiye'ye ve Seydişehir'e en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Tutal, kapıdaki güvenlik görevlisinden meclis üyelerine kadar herkesin görüşünü alarak değerlendirmeler yapacaklarını ifade etti. Seydişehir'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmek gayretinde olacaklarını vurgulayan Tutal, "Başarı olursa hepimizin başarısı, meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye ayrıcalık yapmadan dürüst bir şekilde Seydişehir’imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. İlk meclis toplantımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclis üyelerimizle memleketimize faydalı olacak hizmetler vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.