whatsapp

İmam hatip okulları koordinasyon toplantısı

EĞİTİM 11.01.2018 - 13:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İmam hatip okulları koordinasyon toplantısı

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde orta ve lise İmam Hatip Okulları koordinasyon toplantısı Kaymakam Aydın Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
İmam Hatip Okullarının genel durumlarının değerlendirildiğini kaydeden kaymakam Aydın Erdoğan, okulların isatistik bilgileri ve başarı durumlarının paylaşıldığını söyledi. Okullarla ilgili alınması gereken kararların görüşüldüğünü belirten Kaymakam Erdoğan, “ İmam Hatip Ortaokulları ve liselerinin mevcut durumu bundan sonraki kısa, orta, uzun vadedeki planlamaları, halkın isteklerini karşılamak için gelinen süreçte yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ele alındı.’’dedi. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AKP ilçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe İmam Hatip Okulları Müdürleri, okul aile birliği Başkanları katıldı.
Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde orta ve lise İmam Hatip Okulları koordinasyon toplantısı Kaymakam Aydın Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

İmam Hatip Okullarının genel durumlarının değerlendirildiğini kaydeden kaymakam Aydın Erdoğan, okulların isatistik bilgileri ve başarı durumlarının paylaşıldığını söyledi.

Okullarla ilgili alınması gereken kararların görüşüldüğünü belirten Kaymakam Erdoğan, “ İmam Hatip Ortaokulları ve liselerinin mevcut durumu bundan sonraki kısa, orta, uzun vadedeki planlamaları,

halkın isteklerini karşılamak için gelinen süreçte yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ele alındı.’’dedi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AKP ilçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe İmam Hatip Okulları Müdürleri, okul aile birliği Başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.