whatsapp

İmar planı yenileniyor

BELEDİYE 07.08.2018 - 13:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İmar planı yenileniyor

Seydişehir Belediyesince ilçedeki iki mahallenin imar planının yenileneceği bildirildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada Anabağlar ve Pınarbaşı mahallelerinde, doğal yapıya uygun yeni planlama yapıldığını söyledi. Hazırlanan plan üzerinde titiz bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Tutal, şunları kaydetti: "Bu iki mahallemizde revize edilen planlamada bağ ve bahçe ve yeşil alanlar nizamı korunacak, yeni yollar açılacak. Planlama yapılırken yaşam biçimi gibi kriterler de göz önüne alınacak. Bu mahallelerimizde eski imar planı günümüz şartlarının taleplerini karşılamıyor. Yaptığımız çalışmalarla modern anlamda yaşam standartları yüksek sayılabilecek güvenli sosyal konut alanlarıyla cazibe merkezleri olacak. Bu planla şehrin beton yığını haline gelmesi önlenecek."

Seydişehir Belediyesince ilçedeki iki mahallenin imar planının yenileneceği bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada Anabağlar ve Pınarbaşı mahallelerinde, doğal yapıya uygun yeni planlama yapıldığını söyledi.
Hazırlanan plan üzerinde titiz bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:
"Bu iki mahallemizde revize edilen planlamada bağ ve bahçe ve yeşil alanlar nizamı korunacak, yeni yollar açılacak. Planlama yapılırken yaşam biçimi gibi kriterler de göz önüne alınacak. Bu mahallelerimizde eski imar planı günümüz şartlarının taleplerini karşılamıyor. Yaptığımız çalışmalarla modern anlamda yaşam standartları yüksek sayılabilecek güvenli sosyal konut alanlarıyla cazibe merkezleri olacak. Bu planla şehrin beton yığını haline gelmesi önlenecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.