whatsapp

İncesu mahallesinde cinayet: 2 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ 11.09.2020 - 10:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İncesu mahallesinde cinayet: 2 ölü, 1 yaralı

Seydişehir’e bağlı İncesu Mahallesinde tartışmadan dolayı çıkan kavgada iki kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre İncesu Mahallesinde Mevlüt Ç. (55)  kahvehanede Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz ile tartışmaya başladı. Mevlüt Ç. tabancayla Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’ ü vurdu. Olayda yaralanan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ağır yaralılardan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Necati Harmankaya yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Zanlı Mevlüt Ç. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Köyde jandarmanın sıkı önlem aldığı öğrenildi.

Seydişehir’e bağlı İncesu Mahallesinde tartışmadan dolayı çıkan kavgada iki kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre İncesu Mahallesinde Mevlüt Ç. (55)  kahvehanede Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz ile tartışmaya başladı. Mevlüt Ç. tabancayla Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’ ü vurdu.

Olayda yaralanan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Ağır yaralılardan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Necati Harmankaya yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
Zanlı Mevlüt Ç. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Köyde jandarmanın sıkı önlem aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.