whatsapp

İş pedagojisi kursu müracaatları başladı

EĞİTİM 26.02.2020 - 15:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İş pedagojisi kursu müracaatları başladı

Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erdem Şirin’den alınan bilgiye göre, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 31.Maddsei gereği, kademeli olarak açılacak olan İş Pedagojisi kursuna kayıtlar başlamıştır. Ustalık Belgesi, İşyeri Açma Belgesi ve Ön Lisans seviyesinde mesleki eğitim almış bu tür belgesi olanlar Kanun gereği işyeri açtıkları zaman stajyer öğrenci ve çırak çalıştırmak için Usta Öğretici Belgesi bulundurmak zorundadır. Merkezce planlanan akşam veya hafta sonları açılacak olan 40 saatlik İş Pedagojisi kursuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat için gerekli evraklar: 1-Ustalık Belgesi, İşyeri Açma Belgesi, Ön Lisans dip(Aslı ve Fot) 2-1 Adet fotoğraf 3-Nüfus cüzdan fotokopisi 4-Müracat dilekçesi 5-Diploma fotokopisi İletişim: http://seymesem.meb.k12.tr/

Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erdem Şirin’den alınan bilgiye göre, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 31.Maddsei gereği, kademeli olarak açılacak olan İş Pedagojisi kursuna kayıtlar başlamıştır. Ustalık Belgesi, İşyeri Açma Belgesi ve Ön Lisans seviyesinde mesleki eğitim almış bu tür belgesi olanlar Kanun gereği işyeri açtıkları zaman stajyer öğrenci ve çırak çalıştırmak için Usta Öğretici Belgesi bulundurmak zorundadır. Merkezce planlanan akşam veya hafta sonları açılacak olan 40 saatlik İş Pedagojisi kursuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat için gerekli evraklar:

1-Ustalık Belgesi, İşyeri Açma Belgesi, Ön Lisans dip(Aslı ve Fot)

2-1 Adet fotoğraf

3-Nüfus cüzdan fotokopisi

4-Müracat dilekçesi

5-Diploma fotokopisi

İletişim: http://seymesem.meb.k12.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.