whatsapp

İtfaiye personelinin gününü kutladı

BELEDİYE 27.09.2019 - 13:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İtfaiye personelinin gününü kutladı

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. İtfaiyeciliğin zor bir görev olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Sadece yangınlar değil, ayağı kırılan bir kuşun, bir yerde mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılmasına. Bunların yanında ilçemizin Ankara -Antalya güzergâhında olmasından dolayı ciddi anlamda trafik kazaları yaşanmakta. Bunlara müdahale etme açısından kardeşlerimiz önemli bir görevi icra ediyorlar. Bu çalışmalarından dolayı biz kendilerini tebrik ediyoruz. İmkânları ve güçleri doğrultusunda her yere müdahale etmeye çalışıyorlar" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

İtfaiyeciliğin zor bir görev olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Sadece yangınlar değil, ayağı kırılan bir kuşun, bir yerde mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılmasına. Bunların yanında ilçemizin Ankara -Antalya güzergâhında olmasından dolayı ciddi anlamda trafik kazaları yaşanmakta. Bunlara müdahale etme açısından kardeşlerimiz önemli bir görevi icra ediyorlar. Bu çalışmalarından dolayı biz kendilerini tebrik ediyoruz. İmkânları ve güçleri doğrultusunda her yere müdahale etmeye çalışıyorlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.