whatsapp

İyi Parti 2. olağan kongresi yapıldı

SİYASET 08.03.2020 - 22:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti 2. olağan kongresi yapıldı

İYİ Parti Seydişehir İlçe başkanlığının 2. olağan kongresi gerçekleşti. Mevcut başkan Yılmaz Dönderici oybirliğiyle yeniden seçildi. Kongrenin divan heyeti, 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla bayanlardan oluştu. Genel kurulda konuşan Başkan Yılmaz Dönderici, "Geleceğe iyi bir Türkiye bırakmak için yollardayız. Üreten, kazanan, emeğinin hakkını alan ve adaletli paylaşan bir Türkiye için yollardayız. Milli ve üniter devlet yapımızı korumak için yollardayız ve devletimizin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü sağlamak için yollardayız." dedi. Dönderici, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kongreye, İYİ Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş, İl Başkanı Gökan Tozoğlu, Genel merkez danışma kurulu üyesi Prof. Dr. Sevil Sargın, İYİ Parti Konya ilçe başkanları ile partililer katıldı. Yönetim kurulu; Başkan Yılmaz Dönderici. Bayram Turcan, Mehmet Fatih Hatipoğlu, Şerife Güven, Soner Yılmaz, Fatih Ayhaner, Yaşar Şirinel, Zeliha Güven, Çetin Kandemir, Şakir Keresteci, Hasan Hüseyin Sülek, İsmail Cura, Ayla Güneş, Hasan Kademli, Murat Ceylan, Hasan Hüseyin Acartürk, Fatih Horoz, Hakan Seçim, Gökhan Çetin, Aysel Sarıhan, Burak Ziya Büyükkol, Musa Tükel, Yurdagül Çelik, Aysun Özel, Durdane Eken, Erdal Biçici, Mustafa Özer

İYİ Parti Seydişehir İlçe başkanlığının 2. olağan kongresi gerçekleşti. Mevcut başkan Yılmaz Dönderici oybirliğiyle yeniden seçildi.

Kongrenin divan heyeti, 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla bayanlardan oluştu.

Genel kurulda konuşan Başkan Yılmaz Dönderici, "Geleceğe iyi bir Türkiye bırakmak için yollardayız. Üreten, kazanan, emeğinin hakkını alan ve adaletli paylaşan bir Türkiye için yollardayız. Milli ve üniter devlet yapımızı korumak için yollardayız ve devletimizin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü sağlamak için yollardayız." dedi.

Dönderici, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kongreye, İYİ Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş, İl Başkanı Gökan Tozoğlu, Genel merkez danışma kurulu üyesi Prof. Dr. Sevil Sargın, İYİ Parti Konya ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Yönetim kurulu; Başkan Yılmaz Dönderici.

Bayram Turcan, Mehmet Fatih Hatipoğlu, Şerife Güven, Soner Yılmaz, Fatih Ayhaner, Yaşar Şirinel, Zeliha Güven, Çetin Kandemir, Şakir Keresteci, Hasan Hüseyin Sülek, İsmail Cura, Ayla Güneş, Hasan Kademli, Murat Ceylan, Hasan Hüseyin Acartürk, Fatih Horoz, Hakan Seçim, Gökhan Çetin, Aysel Sarıhan, Burak Ziya Büyükkol, Musa Tükel, Yurdagül Çelik, Aysun Özel, Durdane Eken, Erdal Biçici, Mustafa Özer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.