whatsapp

İYİ parti cem evinde

SİYASET 24.02.2019 - 11:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ parti cem evinde

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, Cem Evini ziyaret ederek Alevi vatandaşlar ile bir araya geldi. Dönderici ve Urhan, cem evi dedesi Şafak Şendoğan ve alevi vatandaşlarla görüştüler, sorunlarını dinlediler. Cem evi dedesi Şafak Şendoğan, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bizim kapımız size her zaman açıktır ifadelerini kullandı. İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Cem Evinde yaptığı konuşmada; “Sizleri çok seviyoruz. Bacılarımıza annelerimize tüm canlara hürmetlerimizi sunuyorum. Meral Akşener tarafından yeni kurulan İYİ parti olarak buradayız. Ne zaman neye ihtiyacınız olursa yerimiz belli, baş tacısınız.” cümlelerine yer verdi. Önce kendimize sonra ülkemize sahip çıkalım diyen Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, “Seydişehir’e hizmet etmek için bizler yola çıktık. Sizlerin desteğini her zaman gönülden hmek isteriz. Belediye başkanlığım dönemimde beni tanıyorsunuz. Hizmetlerimi yakından biliyorsunuz. Tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum. ”dedi.

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, Cem Evini ziyaret ederek Alevi vatandaşlar ile bir araya geldi.

Dönderici ve Urhan, cem evi dedesi Şafak Şendoğan ve alevi vatandaşlarla görüştüler, sorunlarını dinlediler.

Cem evi dedesi Şafak Şendoğan, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bizim kapımız size her zaman açıktır ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Cem Evinde yaptığı konuşmada; “Sizleri çok seviyoruz. Bacılarımıza annelerimize tüm canlara hürmetlerimizi sunuyorum. Meral Akşener tarafından yeni kurulan İYİ parti olarak buradayız. Ne zaman neye ihtiyacınız olursa yerimiz belli, baş tacısınız.” cümlelerine yer verdi.

Önce kendimize sonra ülkemize sahip çıkalım diyen Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, “Seydişehir’e hizmet etmek için bizler yola çıktık. Sizlerin desteğini her zaman gönülden hmek isteriz. Belediye başkanlığım dönemimde beni tanıyorsunuz. Hizmetlerimi yakından biliyorsunuz. Tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.