whatsapp

İYİ Parti’den basın toplantısı

SİYASET 07.02.2019 - 15:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti’den basın toplantısı

Seydişehir İyi Parti teşkilatının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Konya İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek katıldı. Ünal palas oteldeki toplantıda konuşan ilçe başkanı Yılmaz Dönderici, İktidar partisinin belediye başkan adayına soruyoruz başkanlığınız döneminde hangi bir sermaye gurubunu ilçeye getirdiniz? ’’ dedi. Yönetimlerinde ilçenin büyük yara aldığını ifade eden Dönderici, ‘’ Nüfus düşmüş, sosyo ekonomik olarak hiçbir istihdam sağlanamamış. Yaşanan tüm olumsuzluklardan şimdiki de dâhil son üç dönem belediye başkanları sorumludur. İlçenin yaralarına melhem olacak bir belediye başkan adayını tekrar getirdik. Desteklerinizi bekleriz’’ dedi. Konya Büyükşehir belediye başkan adayı Mimar Oğuz Şimşek ise, İnsanların istihdamına yönelik modern şehircilik programıyla tanışmalarını sağlayacaklarını söyledi. Şimşek sözlerine, ‘’ Konya’mızda konkarde ilan etmiş iflasın eşiğinde birçok fabrika ve işletme kapanmıştır. Burada işsiz kalan işçi kardeşlerimize yeni istihdam alanlarıyla sahip çıkacağız.  Üreticilerimizin, sanayicilerimizin partileri yoktur. Bunlar istikrar ortamı sağlanmasını isterler. Ama bunu yapamadılar. Biz seçilirsek bu kesimlere rahat nefes aldıracağız. Konya ve tüm ilçelerinde kooperatifçiliğe büyük önem vereceğiz. Un ve tohum fabrikası kurarak Anadolu tohumunu tekrar yeşerteceğiz. Muammer Urhan beyle mastır planı uygulayarak Seydişehir’i eski canlı günlerine kavuşturacağız. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için önemlidir birlikte doğru projeler yapacağız’’ dedi. Seydişehir İyi Parti Belediye Başkan adayı Muammer Urhan ise: “Benim makamda mevkide gözüm yok, ben şantiyeciyim. Seçildiğim takdirde maaşta almayacağım. Belediye yatırımlarını önceki yatırımlarımızdan en az iki katı kadar artırarak işsizliğe çare olacağız. İsrafı önleyeceğim. Tarımda, hayvancılıkta, sanayide insanlarımıza para kazandıracağız.” dedi. Toplantıya, Basın mensupları ve sivil toplum örgütleri ile durum değerlendirmesi yapan Konya İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mimar Oğuz Şimşek, İl Başkanı İbrahim Çomak, Muammer Urhan, Yılmaz Dönderici katıldı.

Seydişehir İyi Parti teşkilatının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Konya İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek katıldı.

Ünal palas oteldeki toplantıda konuşan ilçe başkanı Yılmaz Dönderici,

İktidar partisinin belediye başkan adayına soruyoruz başkanlığınız döneminde hangi bir sermaye gurubunu ilçeye getirdiniz? ’’ dedi.

Yönetimlerinde ilçenin büyük yara aldığını ifade eden Dönderici, ‘’ Nüfus düşmüş, sosyo ekonomik olarak hiçbir istihdam sağlanamamış. Yaşanan tüm olumsuzluklardan şimdiki de dâhil son üç dönem belediye başkanları sorumludur. İlçenin yaralarına melhem olacak bir belediye başkan adayını tekrar getirdik. Desteklerinizi bekleriz’’ dedi.

Konya Büyükşehir belediye başkan adayı Mimar Oğuz Şimşek ise, İnsanların istihdamına yönelik modern şehircilik programıyla tanışmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Şimşek sözlerine, ‘’ Konya’mızda konkarde ilan etmiş iflasın eşiğinde birçok fabrika ve işletme kapanmıştır. Burada işsiz kalan işçi kardeşlerimize yeni istihdam alanlarıyla sahip çıkacağız.  Üreticilerimizin, sanayicilerimizin partileri yoktur. Bunlar istikrar ortamı sağlanmasını isterler. Ama bunu yapamadılar. Biz seçilirsek bu kesimlere rahat nefes aldıracağız. Konya ve tüm ilçelerinde kooperatifçiliğe büyük önem vereceğiz. Un ve tohum fabrikası kurarak Anadolu tohumunu tekrar yeşerteceğiz. Muammer Urhan beyle mastır planı uygulayarak Seydişehir’i eski canlı günlerine kavuşturacağız. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için önemlidir birlikte doğru projeler yapacağız’’ dedi.

Seydişehir İyi Parti Belediye Başkan adayı Muammer Urhan ise:

“Benim makamda mevkide gözüm yok, ben şantiyeciyim. Seçildiğim takdirde maaşta almayacağım. Belediye yatırımlarını önceki yatırımlarımızdan en az iki katı kadar artırarak işsizliğe çare olacağız. İsrafı önleyeceğim. Tarımda, hayvancılıkta, sanayide insanlarımıza para kazandıracağız.” dedi.

Toplantıya, Basın mensupları ve sivil toplum örgütleri ile durum değerlendirmesi yapan Konya İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mimar Oğuz Şimşek, İl Başkanı İbrahim Çomak, Muammer Urhan, Yılmaz Dönderici katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.