whatsapp

İYİ Parti kadın kolları başkanı Ehliz, Seydişehir’de

SİYASET 01.11.2020 - 19:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti kadın kolları başkanı Ehliz, Seydişehir’de

İyi Parti, Konya Kadın Kolları başkanı Zuhal Ehliz, Kongrede başkanlığa seçilmesinden dolayı kendisine destek olan Seydişehir teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. İYİ Parti medya sorumlusu Şerife Güven yöneticileri Kadın Kolları başkanı Zuhal Ehlizi çiçekle karşıladı. Programa İzmir depreminde vefat eden vatandaşlar, Azerbaycan’da ve tüm şehitler için Yasin-i Şerifi okuyarak başlandı. Yönetim kurulu üyesi ve medyadan sorumlu Şerife Güven, konuşmasında ‘’ Konya Kadın Kolları Başkanlığına geçen haftalarda yapılan seçimlerde aday olan ve kazanan Kadın Kolları Konya il başkanımız Sayın Zuhal Ehliz hanımefendi, ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek kadın üyelerimize hem teşekkürlerini sunmuş hem de görüş alışverişinde bulunmuştur. İlçe başkanlığımız adına kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ dedi. Seydişehir’deki karşılamadan ve İYİ insanların bir arada olmasından mutluluk duyduğunu belirten Zuhal Ehliz ise bu memnuniyetini teşekkürler Seydişehir diyerek dile getirdi. Zuhal Ehliz, ‘’ Seydişehir’deki iyi dostlarımız bizleri çok mutlu ettiniz. Misafirperverliğiniz, güler yüzünüz için ilçe başkanımız Yılmaz Dönderici nezdinde tüm dostlarımıza, üyelerimize, hanımlarımıza çok teşekkür ederim, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık olsun. Yine harika bir gün geçirdik. Yaşadığım tarifi imkânsız duygular için önce Allah'a sonra sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz sağ olun var olun. Hikmet Gül hanıma çiçek için nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Biz biriz, birlik olmaya geldik. Tek yumruk tek yürek olarak yolumuza devam edeceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Sağlıkla ve sevgiyle kalın hoş çakalın.. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere’’

İyi Parti, Konya Kadın Kolları başkanı Zuhal Ehliz, Kongrede başkanlığa seçilmesinden dolayı kendisine destek olan Seydişehir teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti medya sorumlusu Şerife Güven yöneticileri Kadın Kolları başkanı Zuhal Ehlizi çiçekle karşıladı.
Programa İzmir depreminde vefat eden vatandaşlar, Azerbaycan’da ve tüm şehitler için Yasin-i Şerifi okuyarak başlandı.

Yönetim kurulu üyesi ve medyadan sorumlu Şerife Güven, konuşmasında ‘’ Konya Kadın Kolları Başkanlığına geçen haftalarda yapılan seçimlerde aday olan ve kazanan Kadın Kolları Konya il başkanımız Sayın Zuhal Ehliz hanımefendi, ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek kadın üyelerimize hem teşekkürlerini sunmuş hem de görüş alışverişinde bulunmuştur. İlçe başkanlığımız adına kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ dedi.
Seydişehir’deki karşılamadan ve İYİ insanların bir arada olmasından mutluluk duyduğunu belirten Zuhal Ehliz ise bu memnuniyetini teşekkürler Seydişehir diyerek dile getirdi.

Zuhal Ehliz, ‘’ Seydişehir’deki iyi dostlarımız bizleri çok mutlu ettiniz. Misafirperverliğiniz, güler yüzünüz için ilçe başkanımız Yılmaz Dönderici nezdinde tüm dostlarımıza, üyelerimize, hanımlarımıza çok teşekkür ederim, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık olsun. Yine harika bir gün geçirdik. Yaşadığım tarifi imkânsız duygular için önce Allah'a sonra sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz sağ olun var olun. Hikmet Gül hanıma çiçek için nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Biz biriz, birlik olmaya geldik. Tek yumruk tek yürek olarak yolumuza devam edeceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Sağlıkla ve sevgiyle kalın hoş çakalın.. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.