whatsapp

İYİ Parti lçe teşkilatı kadınlar gününde çiçek dağıttı

SİYASET 08.03.2019 - 12:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti lçe teşkilatı kadınlar gününde çiçek dağıttı

İyi Parti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan personel kadınların ve yatan hastaların gününü kutladılar. Ellerinde karanfillerle Hastanede çiçekler takdim eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, Kadın kolları üyeleri iyi dilek ve temennilerle de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine dikkat çekti. Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, yaptığı açıklamada;  kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinin daima en ön safta yer aldıklarını ifade ederek, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşlarından biri ise kadınlar olduğunu söyledi. Urhan sözlerine, ‘’Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda, fabrikalarda, tarlalarda hayatın her alanında görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta şehit analarımız olmak üzere tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

İyi Parti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan personel kadınların ve yatan hastaların gününü kutladılar.

Ellerinde karanfillerle Hastanede çiçekler takdim eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, Kadın kolları üyeleri iyi dilek ve temennilerle de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine dikkat çekti.
Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, yaptığı açıklamada;  kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinin daima en ön safta yer aldıklarını ifade ederek, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşlarından biri ise kadınlar olduğunu söyledi.

Urhan sözlerine, ‘’Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda, fabrikalarda, tarlalarda hayatın her alanında görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta şehit analarımız olmak üzere tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.