whatsapp

İYİ Parti Öğretmenler günü mesajı yayımladı

SİYASET 23.11.2020 - 17:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti Öğretmenler günü mesajı yayımladı

iYİ Parti Seydişehir ilçe teşkilatı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. İYİ Başkan yardımcısı Şerife Güven mesajında, ‘’Değerli öğretmenlerimiz, cahilliğin pirim yaptığı, övüldüğü, bilginin, fennin, ilmin itibarsızlaştırılmak istendiği bu zamanda mücadelenizi takdirle karşılıyoruz. İyi parti olarak biliyoruz ki, Öğretmenlerin, maddi ve manevi her türlü ihtiyacı karşılandığında Türk Eğitim sisteminin çağdaş zemine oturtulduğunda muasır milletler seviyesine ulaşmak için önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Daha nice öğretmenler gününü, Salgın hastalıklardan uzak, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayasınız. Gelecek sizin milli, ilmi, tarihi, çağdaş şuurla donanmış öğrenciler yetiştirmenizle şekillenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar saygılarımızı sunarız.’’

iYİ Parti Seydişehir ilçe teşkilatı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Başkan yardımcısı Şerife Güven mesajında, ‘’Değerli öğretmenlerimiz, cahilliğin pirim yaptığı, övüldüğü, bilginin, fennin, ilmin itibarsızlaştırılmak istendiği bu zamanda mücadelenizi takdirle karşılıyoruz.

İyi parti olarak biliyoruz ki, Öğretmenlerin, maddi ve manevi her türlü ihtiyacı karşılandığında Türk Eğitim sisteminin çağdaş zemine oturtulduğunda muasır milletler seviyesine ulaşmak için önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Daha nice öğretmenler gününü, Salgın hastalıklardan uzak, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayasınız. Gelecek sizin milli, ilmi, tarihi, çağdaş şuurla donanmış öğrenciler yetiştirmenizle şekillenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar saygılarımızı sunarız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.