whatsapp

İyi parti olağan kongresi Pazar günü

SİYASET 04.03.2020 - 14:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi parti olağan kongresi Pazar günü

İYİ Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurul toplantısı 8 Mart Pazar günü yapılacak. Belediye düğün Salonunda saat 13’de başlayacak genel kurulda kurucu İlçe Başkanı Yılmaz dönderici tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor. Atama yoluyla geldiği görevine seçilerek devam etmek istediğini bildiren İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz dönderici, Seydişehir Gündem Haber’e yaptığı açıklamada, “Kongremiz tüm ile ve içlere örnek olacak inşallah. İYİ Parti’ye gönül veren cesur yüreklerin kuruluşumuzdan kongre sürecine kadar duruşları daha da iyi olacağız Allah’ın izniyle. Yönetim kurulunu tamamıyla gençleştiriyoruz. Genel Merkez yöneticilerimizin de iştirak edeceği genel kurul toplantımıza tüm halkımız davetlidir. Seydişehir iyi olacak, Türkiye’ye iyi gelecek” dedi.

İYİ Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurul toplantısı 8 Mart Pazar günü yapılacak.

Belediye düğün Salonunda saat 13’de başlayacak genel kurulda kurucu İlçe Başkanı Yılmaz dönderici tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor.

Atama yoluyla geldiği görevine seçilerek devam etmek istediğini bildiren İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz dönderici, Seydişehir Gündem Haber’e yaptığı açıklamada, “Kongremiz tüm ile ve içlere örnek olacak inşallah. İYİ Parti’ye gönül veren cesur yüreklerin kuruluşumuzdan kongre sürecine kadar duruşları daha da iyi olacağız Allah’ın izniyle. Yönetim kurulunu tamamıyla gençleştiriyoruz. Genel Merkez yöneticilerimizin de iştirak edeceği genel kurul toplantımıza tüm halkımız davetlidir. Seydişehir iyi olacak, Türkiye’ye iyi gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.