whatsapp

İyi partiden Chp'ye hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 09.01.2020 - 18:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi partiden Chp'ye hayırlı olsun ziyareti

İYİ parti ilçe Başkanlığı’ndan CHP ilçe Başkanlığı’na tebrik ziyareti gerçekleştirildi. İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici beraberinde  ilçe yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak ilçe başkanlığına yeniden seçilen Orhan Özel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel ve yerel siyasetin konuşulduğu ziyarette Seydişehir için faydalı olacak konular üzerine istişarelerde bulunulduğu ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son bulduğu öğrenildi.

İYİ parti ilçe Başkanlığı’ndan CHP ilçe Başkanlığı’na tebrik ziyareti gerçekleştirildi.
İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici beraberinde  ilçe yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak ilçe başkanlığına yeniden seçilen Orhan Özel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel ve yerel siyasetin konuşulduğu ziyarette Seydişehir için faydalı olacak konular üzerine istişarelerde bulunulduğu ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son bulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.