whatsapp

Jandarma komutanlığı ekiplerinden korona denetimi

ASAYİŞ 19.10.2020 - 22:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Jandarma komutanlığı ekiplerinden korona denetimi

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Korona virüs (Covid19) denetimi gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı'nın talimatları ile Seydişehir jandarma ekipleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında Antalya çevre yolu üzerinde bulunan tesislerde maske, mesafe, ve hijyen denetimlerini sürdürüyor. Jandarma komutanlığı ekipleri, Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın “Sağlık Hepimiz İçin" sloganı ile başlatılan denetimlerin sıklıkla gerçekleştirileceğini bildirdi.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Korona virüs (Covid19) denetimi gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatları ile Seydişehir jandarma ekipleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında Antalya çevre yolu üzerinde bulunan tesislerde maske, mesafe, ve hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Jandarma komutanlığı ekipleri, Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın “Sağlık Hepimiz İçin" sloganı ile başlatılan denetimlerin sıklıkla gerçekleştirileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.