whatsapp

Judo Federasyonu genel kurulu iptali

SPOR 14.12.2017 - 16:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Judo Federasyonu genel kurulu iptali

Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, Türkiye Judo Federasyonunun 22 Ekim 2016 tarihli genel kurulunu iptal etti.
Başkan adaylarından Nuri Muhammet Çelik, 10 kişinin usulsüz bir şekilde oy kullanması gerekçesiyle son genel kurulun iptali istemiyle dava açtı. Mahkeme yaptığı değerlendirmede, Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Kurulu seçiminin iptaline, davacının diğer tüm taleplerinin reddine karar verdi. Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu'nda Sezer Huysuz 125 oy alarak başkanlığa seçilmişti. Diğer aday Nuri Muhammet Çelik ise 123 oy almıştı. Soner Balcı Seydişehir judo antrenörü Seydişehir judo ailesi olarak her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz kardeşim "dedi
Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, Türkiye Judo Federasyonunun 22 Ekim 2016 tarihli genel kurulunu iptal etti.

Başkan adaylarından Nuri Muhammet Çelik, 10 kişinin usulsüz bir şekilde oy kullanması gerekçesiyle son genel kurulun iptali istemiyle dava açtı.
Mahkeme yaptığı değerlendirmede, Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Kurulu seçiminin iptaline, davacının diğer tüm taleplerinin reddine karar verdi.
Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu'nda Sezer Huysuz 125 oy alarak başkanlığa seçilmişti. Diğer aday Nuri Muhammet Çelik ise 123 oy almıştı.

Soner Balcı Seydişehir judo antrenörü Seydişehir judo ailesi olarak her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz kardeşim "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.